GALWANIZACJA - WARSZAWA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie
Bardzo pilnie poszukuję namiarów na dobry zakład zajmujący się chromami.
Niestety naszego Szreszenia ruda pogryzła w okulary
Cuś z tym trzeba zrobić!
Rzucajcie namiary, jeśli ktokolwiek miał jakikolwiek kontakt z takim zakładem i może go polecić. W grę wchodzi Wawka i jej okolice.
Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam

kiedys było cos na wolskiej 153 ale teraz to jest zrównane i zaorane ale zerkne bo moze zostawili nam adres

Jak już wam się ruda za plastiki wzięła, to chyba najlepiej utopić dzida w Wiśle

A tak na serio to w zakładzie galwanicznym ciężko będzie plastik pokryć chromem

To działa pod wpływem prądu stałego o dużym amperażu i lepiej będzie chyba posmarować okulary czarnym matem jak to uczyniło kilku już Klubowiczy

Cytat:
2007-09-04 23:34:59, Kula69 pisze:
kiedys było cos na wolskiej 153 ale teraz to jest zrównane i zaorane ale zerkne bo moze zostawili nam adres

Dzięki Adaśku, będę wdzięczna, jak coś wynajdziesz to daj znać (możesz do Mifci - firma NESTO )

[ wiadomość edytowana przez: mifinka dnia 2007-09-04 23:51:16 ]

Cytat:
2007-09-04 23:38:18, krzychu_ch pisze:
Jak już wam się ruda za plastiki wzięła, to chyba najlepiej utopić dzida w Wiśle A tak na serio to w zakładzie galwanicznym ciężko będzie plastik pokryć chromem To działa pod wpływem prądu stałego o dużym amperażu i lepiej będzie chyba posmarować okulary czarnym matem jak to uczyniło kilku już Klubowiczy

Sam się utop!
Jakbym miała sobie chromić plastiki, tobym Wam nie zawracała głowy.
Jak nie widziałeś nigdy na oczy Trabiego, to nie wiesz, że nawet w takich "WOZACH" sa części metalowe, ale właściwie o czym ja tu z Tobą dyskutuję

Łosz kutfa

A ja myślałem że wam te okularki w espero rdzewieją

Pardon i zwracam honor

Cytat:
2007-09-04 23:54:16, mifinka pisze:
Sam się utop! Jakbym miała sobie chromić plastiki, tobym Wam nie zawracała głowy. Jak nie widziałeś nigdy na oczy Trabiego, to nie wiesz, że nawet w takich "WOZACH" sa części metalowe, ale właściwie o czym ja tu z Tobą dyskutuję

POPIERAM w całej rozciągłości !

Krzychuchachowi naprawdę coś się ostatnio dzieje niedobrego ...
...fszyskim by tylko dokładał i przycinał

Mifinka...sie mi wydawa że przy odrobinie szczenścia można by znańść oryginały w idealnym stanie....(znaczy chyba taniej i trwalej będzie )..

Powodzonka!

Mifinka...a może poczekaj troszkę ?

powrót TRABIEGO !

galwanizer jest jak sie jedzie do piaseczna. Za chiny ludowe nie pamiętam ulicy - ale chyba jest to Trąbity czy jakoś tak.

Jadąc puławską w strone piaseczna, przed salonem volvo i stacją orlen (bedą po prawej stronie) skrecasz w prawo tuż za salonem mazdy/ssangyounga. Jak skręcisz jedziesz z 50-100metrów i ponownie dajesz w prawo w taką uciekającą w dół uliczke.
To jest właśnie ta o której mówie, ale nazwy dokładnie nie pamiętam.
Tą uliczką jedziesz dobre 200metrów jak nie lepiej i galwanizera bedziesz miała po prawej stronie.

Jak pracowałem kiedyś w konstancinie - to tam woziliśmy aluminium do anodowania.