[K] [127] skrzynie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moja powiedziała papa, auto stoi nie w moim garażu wiec potrzebuje go jakoś z niego wyprowadzić a bez skrzynie nie zabardzo jest jak. Do skrzyni musza być pół osie bo w mojej rozleciały sie krzyżaki, pękła w 2 miejscach, i kupe tych odpadów polatało sobie po trybach sprawa dość pilna wiec porogladajcie sie, oczywiście spkrzynia sprawna.

Jeśli Seat Marabella(1991r) z silnikiem 903 ma taką samą skrzynie to mogę Ci załatwić kompletna z zaciskami,tarczami i pastami za 210zł(jeśli chciałbyś sprężyny z amorkami to też da się załatwić tylko nie wiem za ile $$)
Tylko nie wiem jak z przesyłką tego wszystkiego

[ wiadomość edytowana przez: HEMIGTX dnia 2008-01-19 17:23:49 ]

też nie wiem czy pasuje, nawet nie wiem jak to sprawdzić, sprzęgła nie potrzebuje bo zakupiłem sobie nowe wiec jak narazie nie mam żandej skrzyni..czekam na jednej zdjęcia czy podejdzie i info och wiary z poznania, ale jak narazie to marnie to widze wiec mnie poratujcie

witam
ja mam 4 biegową ale bez półosi
jak cos to pisac na maila
nazik@poczta.fm
pozdrawiam

a to niej est to samo co zastava/128?

Ja będę miał do sprzedania swoją. W tym tygodniu mam zamiar ją wyciągnąć. Do wzięcia będzie wraz z półosiami.

Od razu odpada wszystko co miało wspólnego z silnikiem 903....
Jak juz to szukaj czegos najlepiej z yugo,zastawa,128,pierwsza wersja lanci Y10,albo uno Clip......Wszystko z SOHC Najlepiej z uno,lanci..chodz pewno wodziki trzeba przełozyc z starej skrzyni..

Cytat:
2008-01-20 20:12:08, Buczek21 pisze:
Od razu odpada wszystko co miało wspólnego z silnikiem 903.... Jak juz to szukaj czegos najlepiej z yugo,zastawa,128,pierwsza wersja lanci Y10,albo uno Clip......Wszystko z SOHC Najlepiej z uno,lanci..chodz pewno wodziki trzeba przełozyc z starej skrzyni..

Ale jak wsadzić z uno jak uno nie dosyć że ma inne wodziki to ma piątke a piątka jest 10cm dłuższa i wadzi o stabilizator

Z uno jak i z 128/zastawy nie pasuje.Zupelnie co innego.

ja gdzieś powinienem mieć skrzynie z 1049 co do malca wsadziłem musiałbym poszukać nie wiem czy takowa by cię interesowała od razu mówie że nie mam pojęcia co do stanu

NAZIK najlepiej jak była z półosiami, bo nie wiem czy moge jestem w stanie naprawić, wiec narazie tą wersje zostawiam w ostateczności jak sie nic kompletnego nie znajdzie.

Buczek21 dlaczego odpada wszsytko co ma wspólnego z 900 w sensie ze za słaba skrzynia będzie czy totalnie to do siebie nie pasuje??

kaza poszukaj i daj znać, ważne by była na chodzie i miała półosie

Cytat:
2008-01-21 16:25:03, Try3ek pisze:
Buczek21 dlaczego odpada wszsytko co ma wspólnego z 900 w sensie ze za słaba skrzynia będzie czy totalnie to do siebie nie pasuje??

Totalnie inne skrzynie

i co nadal cisza?? jak nie znajde skrzyni to wyciagam autko z garazu ustawiam pod blokiem i zacznie tam gnić a bardzo bym tego nie chciał.HELP

1050 i 1300 ze 127 to nietypowe silniki, made in Brazylia niestety, dlatego malo skrzyn i czesci do tego u nas

dozbieraj pare stowek i zeswapuj na silnik fire

jutro lukne u mnie w szopie

Cytat:
2008-01-22 23:26:19, Bart128 pisze:
1050 i 1300 ze 127 to nietypowe silniki, made in Brazylia niestety, dlatego malo skrzyn i czesci do tego u nas dozbieraj pare stowek i zeswapuj na silnik fire

A swoje 1050 mi opchnij
A tak poważnie, to jakbym coś znalazł dam ci znać.

jak bym miał tam coś wsadzić to co proponujecie?? co podpasuje na poduszki i skrzynia będzie pasować z pół osiami. Bo też taką opcje przewiduje, widziałem gdzieś na allegro MK1 z silnikiem i skrzynia od cc900. Wie ktos cos na ten temat jak to podpasować, choć jak bym miał coś takiego zrobic to raczej poszedł bym w strone wiekszych silników

Typ: Części
Marka i model: FIAT
Region: Łódzkie
Ogłoszenie z dnia: 2008-01-10
Ostatnia aktualizacja: 2008-01-10
Opis dodatkowy: fiat 127p: skrzynia, silnik po remoncie, szyby, klapa, felgi 10- 500zł 046830-37-61 046830-37-61
Kontakt: 046830-37-61

ogłoszenie znalazłem na gratka.pl

a że tak spytam - jak się rozleciały półośki i to dwie??? no chyba silnikiem 1050 ich nie ukręciłeś?