Opony 195/50/15 jakie kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam szukam opon letnich jak w temacie. Co byście mi polecili z własnego doświadczenia. Czy ktoś z Trójmiasta może polecić jakiś sklep gdzie kupię za rozsądną kasę ( czytaj do 200zł) opony?

Uniroyal Rainsport1

KLIK

Ale można jeszcze taniej znaleźć.

juz o to pytałem...
klik gościu jest na Sandomierskiej przed Orunią. Ma dobra cenę (180 z założeniem, wyważeniem), daje niestety tylko 1rok gwarancji. Ja kupiłem Toyo w Pruszczu (Pol-Gum, za Pruszczem tuz przed Lotosem i LPP, po prawej stronie) za 209, ale robiłem jeszcze u nich prostowanie felg i malowanie stalówek, więc miałem rabat. Miałem spory dylemat, czy nie wziąć Uniroyalów Rainsport1, ale zarydzykowałem ToyoT1R i na razie sprawuja się ok. Rewelacyjnie trzymają się na zakrętach, na wodzie też ok. Zreszta jak wejdziesz na stonki z oponami, to są opinie uzytkowników, T1R są dość wysoko.

Cytat:
2007-04-17 07:35:23, WilK pisze:
Uniroyal Rainsport1 KLIK Ale można jeszcze taniej znaleźć.

widzę, że byłeś szybszy...

Cytat:
2007-04-17 07:39:14, surec pisze:
juz o to pytałem... klik gościu jest na Sandomierskiej przed Orunią. Ma dobra cenę (180 z założeniem, wyważeniem), daje niestety tylko 1rok gwarancji. Ja kupiłem Toyo w Pruszczu (Pol-Gum, za Pruszczem tuz przed Lotosem i LPP, po prawej stronie) za 209, ale robiłem jeszcze u nich prostowanie felg i malowanie stalówek, więc miałem rabat. Miałem spory dylemat, czy nie wziąć Uniroyalów Rainsport1, ale zarydzykowałem ToyoT1R i na razie sprawuja się ok. Rewelacyjnie trzymają się na zakrętach, na wodzie też ok. Zreszta jak wejdziesz na stonki z oponami, to są opinie uzytkowników, T1R są dość wysoko.

Zgadzam się z Szanownym Przedmówcą. Oceny są podobne i dla mnie wybór pomiędzy Toyo a Uniroyalem to tylko kwestia wrażeń wizualnych. Wg mnie Uniroyal, bo: ładniejszy (de gustibus), angielski - bo lubię (choć nie taki do końca angielski, to już Continental) i jednak lepiej się na wodzie sprawdza, a ja uwielbiam jeździć w deszcz

Cytat:
2007-04-17 07:41:24, surec pisze:
widzę, że byłeś szybszy...

Staram się, choć z wiekiem coraz gorzej

do tej pory jeździłem na Avon zV1 (też angielska opona , teraz robią ZV3 i ZZ3 ) i wg mnie rewelacja, w deszczu również.

"...Rule Britannia, rule the waves. British never shall be slaves..."

Dzięki za odpowiedz. Już wiem co kupić
Zastanawiam się jeszcze nad tym co o tym sądzicie? Może ktoś miał doświadczenie z takimi oponami?
I tak pewnie kupię te które się trafią pierwsze. A wybór jest taki:
Uniryjale polecane przez Wilka
Toyo przez Sureca
Klebery wymysł mój

ja mam bridgestone re720 potenza i poki co miodzik

A to moje marzenie kiedys maiłem je w essinie, ale jak zedrę goodyery w mondo to sobie takie kupię

Barum Bravuris 2 (notabene też grupa Continental) zmałpowała prawie tego Dunlopa

a myslicie ze oponki pirelli P5000 Drago to dobry zakup??? bo je wlasnie zamówilem i chce uslyszec wasza opinie czy dobrze zrobilem

goodyear eagle f1 (190 zl/szt) ja na takich smigam i jestem nimi zachwycony

Ja mam DUNLOP SP SPORT 2000 i jestem zadowolony...

Cytat:
2007-08-13 00:32:43, maykii pisze:
goodyear eagle f1 (190 zl/szt) ja na takich smigam i jestem nimi zachwycony

A gdzie tak tanio sprzedają ?

CENA !

Ja jeżdże na Dunlop SP Sport 01, bardzo dobre opony, ostatnio ktoś mi mówił, że już ich nie robią choć nie sprawdzałem.

Cytat:
A gdzie tak tanio sprzedają ?

CENA !

tutaj: http://opony.com/opony/47589_goodyear_eagle_f1_gsd3.html

troszke podrozaly na 220 ja kupowalem po 192 zl/ szt