| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | 2007-09-20 22:22:42 caly patent w tym ze bylem ostatnio sprawdzic cale zawieszenie i jedyne co wyszlo ze przednie amorki do zmiany i juz je zakupilem ale nie zdazylem zalozyc bo auto teraz juz jest u blacharza ;/ w sumie jak wszystko z zawieszeniem ok to chyba tylko opony nie sa zdarte ale jakies bezfirmowe raczej |
cariniarz Carina e GLI Walbrzych | 2007-09-20 22:48:38 Czasem mechanicy omijaja różne elementy uważając je za dobre lub mówią, że da sie jeszcze pojeździć. Pytanie tylko jak?
Ja miałem podobny problem. Jadąc nawet po długich łukach ok 130km/h nie mogłem utrzymać auta w jednej lini. Auto stawało się nadsterowne. Po wymianie łączników wszystko wróciło do normy. A co do opon, to jak lubisz szybko jeździć to pomyśl o czymś szerszym i niższym - to napewno pomaga. Nara |
Fiskomp TOYOTA DRIVER Toyota CarinaE 2.0 b ... Rzeszów | 2007-09-21 08:15:03
Zaraz, to ty może myślisz, że kupiłęś autko rajdowe ??
Cari jest stosunkowo lekka, silniczek z przodu, lekka pupa, to jak dorzucisz koksu, to i narowista się staje
Ehhhh następny, co myślał, że jak ma dwulitrówkę, to pobawi się w Hołowczyca
pozdrawiam, |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | 2007-09-21 10:34:37 Fiskomp, nie myslalem ze kupilem auto, ktore ma kopa i dobrze sie prowadzi do tej pory jezdzilem autami z bardziej obciazonym tylem i innym zawieszeniem z tylu i nigdy mi sie takie cuda nie zdarzaly dlatego sie zapytalem
cariniarz dzieki wielkie za rady jak tylko wpadnie kaska to zamierzam sie zajac tym bo bardzo mozliwe ze wlasnie mechanik nie zwrocil uwagi na to pozdrawiam. |
hater-87 Carina e 2.0 GLi Strzegom/Wrocław | 2007-09-21 13:51:03 jeszcze jedno pytanko czy zawieszenie w wersjach GTi roznilo sie czyms od normalnego ?? |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2007-09-21 15:16:30
Różniło sie całkowicie i jest podobne jak w celice 205.Jest troszke szersze i twardsze z dodatkową tarczą hamulca z tyłu. |
cariniarz Carina e GLI Walbrzych | 2007-09-21 22:38:10
Jeżeli to, faktycznie będzie tylko sprawa łączników to koszty nie są wielkie: łącznik od 40do60 zeta za sztukę gumki na drążek ok 10 za sztukę Z montażem nie powinieneś mieć większych problemów. |