ZLOT-Wilno

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam-wlasnie przez przypadek dowiedzialem sie ze jest zlot lady 18-19 sierpienia w Vilnie - i gotow jestem sie wybrac- czy jest jeszcze jakis maniak(niezaleznie od plci) ktory by pojechal zemna ?

Qrczę, trochę późno z tą informacją , gdybym wiedział wcześniej to bardzo prawdopodobne, że bym pojechał ale tak - nie zdąże się przygotować, mam niestety troszku roboty przy aucie do wykonania.

Zemna-znaczy mam wolne miejsca.
Ten wyjazd to nic pewnego z mojej str tez-bo za pol godziny jade do niemiec, i nei wiem czy zdaze wrocic.
A info dostalem przypadkiem z tad ta pora.

Cytat:
2007-08-13 22:07:03, Krzysztof-Fleszer pisze:
Zemna-znaczy mam wolne miejsca. Ten wyjazd to nic pewnego z mojej str tez-bo za pol godziny jade do niemiec, i nei wiem czy zdaze wrocic. A info dostalem przypadkiem z tad ta pora.

ja juz zaplanowalem sobie wyjazd nad jeziorko.. w razie nastepnego wyjazdu - wrzesien, pazdziernik (o ile cos bedzie i bedziesz mial wolne miejsca) to odezwij sie - chetnie pojade...

z Poznania do Kraka nie jest daleko

Ha -ha - postanowilem ze jade
Jak dojade to dopiero bedzie - chociaz w sumie jak nie dojade to dopiero bedzie uhuhuhu

No, dojechalem, wrocilem-jedna pompe wody mniej ;P -a najgorsze ze pech chcial ze przygotowawszy ja sobie w krakowie na stole-nie zabralem wcale
Szczescie- w Augustowie mieli !
Z ciekawszych rzeczy to tak- byla sobie 2103 z silnikiem Vw,- 1.8 zdaje sie -full wtrysk.
Ale Panowie i Panie - pojechalismy do muzeum w wilnie - motoryzacyjne oczywiscie !
Ha - i niech kto zgandnie co tam bylo ? .... ?
Dobre-spiesze powiedziec:
Przede wszystkim dla mnie najwazniejszy - ORYGINALNY VFTS -Brundza Tuning - ah ah ah- macalem go calego ! Moj wzor, moj kochany bez ktrorego bym nic nie zrobil, ah ah- wzorwalem sie na tym co Pan Brundza zrobil, widzac w katalogu- a teraz- na zywca- ah ah ah
Wreszcie wiem jakie mial felgi- ats classic, 13/8 ET minus 12 - ah ah ah

Do tego, nastepne dwa favoryty -SAMARY EVA jeden, i dwa !
Panowie(i Panie), klasyczny silnik, glowica 16 zaworow ! turbo wtrysk- cos pod 300 koni.
Jak i zarowno klasyczny silnik, na 2 gazonach.
Chlodnice oleju jak grzejniki w komunistycznym sklepie a wody jak w ferrari albo lamborghini ! 2 wentylatory.
Obie oczywiscie z tylu ! -jak i silniki z tylu.
Po dwa amortyzatory na strone- dwa lewy przod, dwa prawy przod, i to smao z tylu.

I ziguli zolte rajdowe bylo - z takim i super spoilerkami- ah ah- miod
O innych dziwadztwach typu chevrolet, czaika, volvo, jakie tam maserati- 1szy samochod z ECU to nei wspominam, bo nie warto ;P

No coz, zalujcie-i polecam sie wybrac- wystawa jako taka chyba do konca spierpienia jest.

Przy okazji-moze ktos wie jaki film byc moze polsko rosyjski-lub tylko rosyjski krecony w polsce- opowiada o ladach ktore sie sciagaja-film gdzies okolo koniec 70 lat pocz 80
Pamietam ze byly rozne rajdowe zigulki-miedzy innymi taka zolta-co myslalem ze to z muzeum tamta wlasnie.
A do tego pamietam watek przemytu obrazu.
Film krecony miedzy innymi na jakims torze rajdowym w polsce, bo komentator z toru gadal po polsku-film widzialem jakies pol roku temu na ostankino albo czyms takim tv kabel.

Tjerpiej spac ide

Zdjęcia szalencze, zdjęcia

Cytat:
2007-08-20 23:19:25, Leszek_Gdynia pisze:
Zdjęcia szalencze, zdjęcia

no wlasnie, wpadl na chwilke, narobil wszystkim smaczku.. a zadnych zdjec nie zalaczyl ))

Brundza VFTS- Samara Eva EBA EVO 1 i 2