Przekladnia i kolumna kierwonicza powazne pytanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanie czy to możliwe aby łacznik który łaczy przekładnie i kolumne kierownicza miał luz?? byłem u znajomego ktory powiedzial ze mam do wymiany kolumne (nie cieknie tylko ma luz) a dzis jak podjechalem kupic taka przekladnie na szrocie gosc powiedzial ze nie mam luzu na przekladni tylko na łaczniku przekladni i kolumny pytanie kieruje do znajacych temat

to i ja sie podepne pod watek bo tez mnie to ciekawi! u mnie jak jade po kamiennej drodze to cos strasznie puka w ukladzie kierowniczym

.

[ wiadomość edytowana przez: Marcin dnia 2007-08-20 18:47:54 ]

Cytat:
2007-08-20 15:28:26, Matys318 pisze:
Witam mam pytanie czy to możliwe aby łacznik który łaczy przekładnie i kolumne kierownicza miał luz?? byłem u znajomego ktory powiedzial ze mam do wymiany kolumne (nie cieknie tylko ma luz) a dzis jak podjechalem kupic taka przekladnie na szrocie gosc powiedzial ze nie mam luzu na przekladni tylko na łaczniku przekladni i kolumny pytanie kieruje do znajacych temat

to sprubuj dokręcić ten łącznik i mocowanie kolumny do niego , u mnie też kiedyś było niedokręcone mocowanie kolumny do tego łącznika i jak się ruszało kierą to myślałem właśnie że mam taki luz na przekładni