Wycina 2głośniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie mam pojęcia dlaczego nagle i bez znanej mi przyczyny zaczęło wycinać mi przednie dolne oba głośniki, a teraz całkiem je odcieło. Podobno jest to wina zwrotnicy - gdzie jej szukać (BMW e-34)

Zeby była zwrotka w E34 to musi być wypasiona w standarcie jej nie było (głośniki NOKIA),jak coś innego to pod schowkiem albo za samym głośnikiem,chyba że wypas kombi to z tyłu w boczku.Polukaj w kości podpiętej do radia,albo przy samych głośnikach końcówki.

ja mam e34 w standardzie wyposażone w 6 głośników. a z radia wychodzą 4 pary kabli i przy głośnikach nie ma rozejść, więc gdzieś jest zwrotnica, lub przynajmniej rozejście (co by było totalną kichą). no chyba ze e34 były jeszcze gorzej wyposażane w głośniki:/ bo ja myślałem że standardrem jest 6 głośników.
4 z przodu 2 z tyłu.

Wielkie dzięki za wskazówki bo bez nich nie wiedziałbym gdzie i czego szukać. Mam nadzieję że uda mi się je uruchomić bo czasem jak zagrają wszystki to, aż chce się słuchać tego brzmienia. Jeszcze raz wielkie dzięki. Jak zrobię napisze co było.

Kolego ja miałem taki przypadek wzglednie nadawno czyli grało nie grało i co sie okazało?! okazało sie ze przewód idacy od wtyku do cewki nie styka. Oba głosniki z przodu poszły mniej wiecej w tym samym casie, wymiana na nowe i smiga

Rada: podepnij inne

pzdr