MotoNews.pl

[s] tajle do swapa 899 aktualne tylko do 2.12.2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W związku z dłuższym wyjazdem za granice plany uległy drastycznej zmianie.
Swapik juz jeździ i jest ogólnie w dobrej kondycji.
najchętniej w całości bym puścił- bez kubłów i szelek tylko- to przekładam do dupowoza.

1. 4 felgi wywinięte z sc 5 cali chyba ale za to dużo większe et- 300zł (na felgach są jakieś oponki, felgi bez poszerzeń nie wejdą)
2. Chłodnica sc ze sprawnym wiatrakiem- 60zł
3. Panel startowy zamiast deski rozdzielczej, zapłon starter itp itd- 40zł
4. Halogeny dalekosięzne 2 sztuki całe kompletne + ze 3 sztuki do złożenia, chyba 15cm wszystkie - 45zł
5. Hamulce tarczowe z df'a- tarcze w bdb stanie klocki tak samo, cały komplet do montażu w 126p- 110zł
6. Licznik od cc 899 ze wskaźnikiem temperatury- 50zł
7. silnik 899 z całą wiązką przerobioną pod swapa z pompą paliwa i z kompem, gotowy do wsadzenia,stan jeszcze przyzwoity, powinien spokojnie pojezdzic, teoretycznie mozna wymienic pierscienie ale zauwazylem ze po zmianie oleju przestal kopcić- 550zł
8. Flansza pod silnik- 70zł
9. Belka silnika- bardzo solidna, zero przechyłów na niej, razem z poduszkami- 80zł
10. Stożek- 40zł
11. Buda z klatką z zawieszeniem tyle ze wsadze serie amorki, bez przednich hamulców, foteli, pasów, z przednią elektryką, poszerzona, zero rdzy na podłodze, bardzo rozbudowana klatka, ogólny stan budy dobry, drzwi od kierowcy do lakierowania a reszta do polerki, zarejestrowana jako 899- 800zł
12. Tylna klapa max odchudzona z siatką itp- 50zł

Bez głupich złotych myśli prosze w temacie, bardzo zależy mi na czasie. Niektóre ceny do negocjacji, pisać privy jak coś. O inne części też pisać. Narazie rezerwować bo być możeuda się go przechować gdzieś na czas wyjazdu, szkoda mi się z nim rozstawać bo to było marzenie mieć takie toczydło ale życie zmusza.

Fotki narazie takie:

chlodnica 60
licznik 50
flansza 70
belka 80
wydech 40
elektryka 80
stozek- 40

nieaktualne, bierze proiss. reszta jak najbardziej.

klatka jest wspawana, czy może skrecana? homemade?

wiela za całego? szkdoa go rozbierac :/

wiem ze szkoda kunerku. ale nie wiem czy dasz taką cene jak chce, dla Ciebie bardzo chętnie puszcze go w całości. 1500 i zabierasz wszystko co mam.
maciuhh klatka jest wspawana , nie wiem czy homemade ale wyglada bardzo solidnie, nigdzie nie jest peknieta czy wykrzywiona. jest skrecana pomiedzy przednia a tylna czescia ale w punktach mocowania jest wspawana do budy.

Trzeba ocalic go przed jakims cieciem parkingowym albo co gorsza zlomem.. Cena samej budy jest chora, juz pare osob probowalo sprzedac bude z klatka, a nawet oddac za free i jakos ludzie sie w kolejce nie ustawiali.

hehe, jak jest chora cena to nie kupuj, nikt Ci nie kaze.
buda jest w stanie bardzo dobrym bez rdzy i zadnych dziur, obspawana wzmacniania itp.

cena 1500 jest za całego maluszka??

tak.

no to nie rozumiem czemu chora

moim zdaniem cena jest bardzo dobra

ja bym powiedział,że jest idealna bo całego swapa w tym stanie i cenie to na allegro nie da się kupić a co tymbardziej auto z przeszłościa rajdową i wciąż gotowe do akcji. Ja bym sprzedał mojego swapa żeby kupić tego ale czasu jest za mało.

Mowie o cenie samej budy, a nie calego samochodu.

Wstępnie zaklepuje całego jutro dam odp na 100% toki przesij mi numer telefonu na priva

jutro bede dzwonił bo dzisiaj masz wyłaczony tel

juz numer mam był w profilu

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2007-11-07 21:48:52 ]

[ wiadomość edytowana przez: Piter_Solution dnia 2007-11-07 22:35:25 ]

jak tylko dodzwonie sie to jade z kasa i kupuje

Piter, remontuj go taki jak był w latach świetności i ciesz się maluszkiem. Dzięki za szybki dil, i sorry za obsówe czasową z tą lawetą.

poszedl widze w dobre rece

Fajnie ze nie rozszedl sie po kawalku szkoda by bylo maszynki

też sie ciesze ze wleciał w dobre ręce. ciekawe co teraz sie z nim będzie działo

Cytat:
2007-11-09 16:18:37, Try3ek pisze:
też sie ciesze ze wleciał w dobre ręce. ciekawe co teraz sie z nim będzie działo

pewnie ze startu prosto a potem bokiem, bokiem, bokiem i jeszcz raz bokiem... hehehe swapy nie powinny pomykać po ulicy tylko po torach, kajtkach, ogólnie bokiem ma latac i to szybko latać...
POZDR