Pomocy. dziwne obroty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mialem zalamany przewod piliwowy z filtra paliwa odprowadzajacy paliwo umieszczony z boku od strony wewnetrznej, po usunieciu usterki tzn skruceniu przewodu i zamontowaniu zauwarzylem to sam z przewodem nizej ktory prowadzi do silnika. skrocilem skrecilem zamontowalem i dziala ale jak jade na 4 biegu i nagle przyspiesze obrotu ide do gory a predkosc stoi, jak odejme gazu i dodam auto ciagnie dalej. predzej tego nie bylo. na kazdym nizszym biegu jest ok. obroty dichodza np 2 tys przy predkosci 60 na godz przyspieszam dojdzie do 80 na godz i nagle obroty ida w gore i to szybko. co to moze byc. w czym szukac przyczyne. predzej bylo ko wszystko tylko paliwo gubilem, silnik 2,5td. 95 rok

Kurcze brak slow...

A regulamin czytales moze ??
To od tego zacznij...

wszyscy tylko brak slow to nie tu, to nie tak to po co te forum zmienic swiatla kazdy potrafi albo zjebac przez internet. a co do powazncyh rzeczy to nikt nie wiem. dzieki za pomoc myslalem ze tu sie pomaga. przepraszam za wizyte. polece innym

no i masz... głąb do kwadratu...

poczytaj ZASADY kategorii PORADY ,to będziesz wiedział za co należy ci sie zjebka

Dajcie chlopakowi spokoj, przeciez jest od "tylko" 855 dni na forum

jest 30 dni na liście oczekujących ale to go nie usprawiedliwia powinien przeczytać regulamin

jestescie zalosni. tak jak myslalem zaden nie moze pomoc kurwa a to ze akurat tam temat umiescilem w waszym milosnym kaciku to zawykla pomylka jestem iles dni na tym forum ale jeszcze nie musialem korzystac z tego raz sprobowalem i pomogli. porazka. zjebki pisac kazdy moze. narazie

Cytat:
2007-10-14 08:37:13, denis_k8b pisze:
jestescie zalosni. tak jak myslalem zaden nie moze pomoc kurwa a to ze akurat tam temat umiescilem w waszym milosnym kaciku to zawykla pomylka jestem iles dni na tym forum ale jeszcze nie musialem korzystac z tego raz sprobowalem i pomogli. porazka. zjebki pisac kazdy moze. narazie

A to bardzo interesujace co piszesz. Wskaz mi swoj watek, w ktorym ktos Ci pomogl ? Bo jak narazie to nie wykazujesz sie ani inicjatywa, ani inteligencja.
Skoro umieszczenie topicu to "zwykla" pomylka, to dlaczego go nie usunales ? Po napisaniu masz jeszcze godzine na zrobienie tego. Ale po co, przeciez tak fajnie dostawac "zjebki".

Lepiej spal gume na parkingu przed Pepco, tylko uwazaj, bo jak cos Ci sie wysra, to z Twoimi zdolnosciami nikt Ci tutaj nie pomoze, bo ukryta grupa operacyjna tylko czeka zeby jebac takich wlasnie jak Ty.

oj denis denis
masz łeb jak pusty ceber
ale zawsze możesz zacząć polować na wędrowne kartofle

Cytat:

posprzątane..
Cytat:
zjebki pisac kazdy moze. narazie

w dodatku przeczysz sobie, widać nie każdy...
denis idziesz na mistrza tabu..