[s/z]skrzynie z bisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, potrzebuje skrzynie z 126p, a leżą mi dwie skrzynki z bisa.. jesli ktośby był chętny, moge przerzucić kołnierz z 126p i zamienie sie. Dla nie doinformowanych skrzynia z bisa ma dłuższe przełożenie głowne, co w efekcie powoduje iż auto szybciej może jechać
Wysyłka raczej nie wchodzi w rachube.

Edit: cena za skrzynie 70zł

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2007-08-13 14:17:46 ]

a samego wałka atakującego nie chciałbyś się pozbyć ??(resztę mógłbyś oddać na złom i dostałbyś kasę za alluminium oczywiście jakby chciało Ci się babrać w tym)
Miałem całą skrzynię z bisa ale ktoś mi wyjebał na złom i został sam dyfer...

[ wiadomość edytowana przez: Dar00 dnia 2007-08-13 18:17:55 ]

Ja bym mial seryjna skrzynie na zamiane, tylko kwestia czy musi byc w stanie idealnym czy moze miec troszke podjechana jedynke bo ja niestety kompletna tylko taka posiadam.

ja mam w garażu skrzynie po swoim 126p - skrzynia jest w bardzo dobrym stanie - jedynym mankamentem jest to, że trzeba by ją uszczelnić (np. na silikonie poskładać) bo puszcza jej się różnymi szparkami

jak ktoś z Furiatów by jechał do Kraka to mógłby ją wziąść - cena 40 zł

Wiec sprawa wygląda tak, że jeden z uzytkowników napisał do mnie o dyfer , a Dar00 potrzebuje wałka atakującego wiec najprawdopodobniej skrzynka pójdzie na rozbiórke. Gumbas jesli skrzynia rzeczywiscie mechanicznie w bdb stanie jest, to zaklepuje ją. Co do transportu poczekamy aż ktoś bedzie sie wybierała jak nie to nad sosine jak pojedziemy to podskocze w najgoszym razie.

ja z początkiem września wyjeżdżam nad morze, ale zawsze moge sie dogadać z Marem, Chudym, Bartongiem (jeśli zechcą) i moze by to wzieli na Sosine

a skrzynia jeździła u mnie przez 6 miesięcy, a była przekładana z malucha z przebiegiem 50 000

a za ile bys puscil ten atak? wysłałbyś pocztą?

Mały, sprawdź priva