Terminy zlotu LOB co z nimi??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cześć. wiem ze ten temat miał byc poruszany wiec chcialem ze smutkiem powiedziec ze TE DWA TERMINY MI NIESTEETY NIE PASUJA

25-27.07,03 i 01-07,03

a tak chcialem byc

Jestem w trakcie ustalania miejsca .....daro_el, spokojnie nie bedzie to napewno w środku lipca.....w sumie to podsunąłeś mi pomysł Urg, wstaw tu ankietę z 3 terminami (na wypełnienie ankiety ..hmm....3 dni) przykładowe terminy:
26.07 - 02.08
02.08 - 9.08
09.08 - 16.08

tak jak było omawiane, weekend rozpoczynający jest obowiązkowy dalsze 5 dni wg. uznania (tak przy okazji wypowiedzcie się również w tej kwestii, kto zostaje dłużej a kto nie), im więcej konkretów tym większa możliwość rezerwacji na 100%, pamiętajcie, że to sezon i nikt nie będzie się oglądał na rezerwację w ciemno.

Pozdrawiam

Mi pasuje dowolny termin. Wpadam na tydzien albo dluzej

Dram..hmm... to już wiedziałem dawno i wiem, że jest jeszcze kilku takich jak Ty

a'propos, fajną masz Bestię, dużo zapłaciłeś za ten tuning "seryjny"

09-16,08 to mi pasi ale wiem ze nie jestem sam

A ja idę z córcią na pielgrzymkę 6-15.08 więc z proponowanych tu terminów pasuje mi lipcowy. Ewentualnie może z trudem na chwilkę 2-3.08.

Chyba ankieta byłaby nalepszym rozwiązaniem. Jeśli to możliwe, ankieta powinna dawać możliwość wyboru więcej niż jednej pozycji. Np Dramar zaznaczyłby wszystkie 3.

-------------------------
PS: Dra, a co Ty robisz w klubie Espero ????

[ wiadomość edytowana przez: 108_Kartos dnia 2003-06-24 23:39:32 ]

Sympatycznie wygladam