[OT] krazownik szos - uciekac przed nim na prawy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przepraszam wszystkich, ale nie moglem sie powstrzymac.

Dzisiaj u mnie odpust, wiecie, budy sprzedajace dzieciakom byle pierdolki za 3zl pod kosciolem itd, w zwiazku z tym ze mieszkam na ulicy prostopadlej do tej, na ktorej zawsze odbywa sie impreza, parkuje u mnie na parningu sporo osob przyjezdnych. Wychodzac na obejscie bud malo nie poplulem ludzi ze smiechu widzac...

WIDZAC TO!

To chyba jakas specjalna wersja, z ultrahalogenami na dachu i jakims kosmicznym spojlerem (wyglada na klape od silnika z malucha ).

Jak bedziecie widziec na jakiejs szybszej drodze, radze zjechac na prawy pas . Na licznik nie spojzalem, ale pewnie z 320 bedzie mial...

PS. Czy oplaca sie kupowac roczny abonament tuning.pl za 30 zyla? Mysle o tym, ale nie wiem czy tam dalej jest cos ciekawego, jak za czasow 'freeware'owych... czy moze to juz pusta komercja. I jak z tamtejszym forum ?

Sorry za Of Topic

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-06-29 13:38:45 ]

WYPAS PANIE TEJ

Forum chodzi strasznie wolno. A cudów tam na pewno nie opisują...

Zresztą nie mają kasy na fajerwerki

A wehikuł full wypas

Cytat:
2003-06-29 13:37:07, Cwikus pisze:
Przepraszam wszystkich, ale nie moglem sie powstrzymac.
Wychodzac na obejscie bud malo nie poplulem ludzi ze smiechu widzac...
To chyba jakas specjalna wersja, z ultrahalogenami na dachu i jakims kosmicznym spojlerem (wyglada na klape od silnika z malucha ).

No cóż, Cwikus ...
Mnie to raczej wygląda na "woła roboczego" a nie na "króla szos".
Prawdopodobnie gość ciąga tym na stałe jakąś przyczepę, o czym świadczą lusterka boczne na wysięgnikach i ten spiler a raczej owiewka dachowa.
W niedzielę odpiął przyczepę i przyjechał na odpust
Obyś tylko nie musiał korzystać z jego pomocy na drodze

Cytat:
Obyś tylko nie musiał korzystać z jego pomocy na drodze

Owszem, jest to pomoc drogowa, ale predzej taka co naprawia maluchy. traktory i kombajny. Ja bym raczej nie chcial korzystac z usług takiej pomocy drogowej, balbym sie ze mi wpakuje jakies swiece, albo kable od kombajna bizon a pod komputer podepnie spawarke zeby sprawdzic czy napiecie jest.

ps. Nie wiem czy ten krazownik bylby wstanie nawet holowac nasze limuzyny.

Ja nawet nie wiem jakim cudem ten krazownik jest w stanie holowac sam siebie

Moze to pomoc drogowa dla rowerzystow... kto wie, kto wie

Nie przesadzajcie Niekoniecznie to tylko satry pordzewiały trochę Fiat oznacza, że to złom! i zagadzam się w 100% z Jędrusiem To ewidentnie "wół roboczy"... a że trochę słabawy to gość włożył spojler gigant na dach spox!

hehe, ten spoiler to chyba kawalek wanny

Miałem dzisiaj (nie)watpliwa przyjemność (?) obejżeć osobiście ten pojazd (piekarski odpust - tjunink równie obciachowy jak cały odpust). Od rana zastanawiam się jak można uzywać fiata jako pomocy drogowej (miałem taki bolid - mimo w miare spokojnej jazdy poprzedniego właściciela czyli mojego ojca tylny most wył już po 50kkm a sprzęgło padło po 70k ). Spoiler służy chyba tylko jako wsparcie dla świateł które są obowiązkowym wyposarzeniem pomocy drogowej przy cholowaniu na "motylu". Ogólnie samochód robił gorsze wrażenie niż na zdjęciach. Z dugiej strony musze przyznac, ze mimo obciachowych gadżetów był w niezłym stanie technicznym - poziom "biodegradacj"i był dużo poniżej średniej krajowej.

PS - Cwikus w którym bloku mieszkasz i jak wygląda twoje espero (czym sie wyróżnia) żebym ci nie strzelił ulotką za wycieraczke ) Bo moje zapewne już widziałes tylko o tym nie wiesz (białe, na "tajwańskich" alumach bez żadnych oznak tuningu stoi zazwyczaj w garazu "za przedszkolem" bo mieszkam w 59 )

Ziaja, zerknij do profilu... albo co ja sie bede piescil, wstawiam tutaj fotke

i drugie...

Cholera, Ziaja, to my mieszkamy niedaleko siebie ... Ja mieszkam w bloku nr 6, to kolo tego smietnika gdzie stal ten wymiatacz .

Btw, jeszcze Twojego esperaka na ulicach nie widzialem z ojcem... a rozgladamy sie uwaznie . Ogolnie w piekarach nie widzialem jeszcze bialego espero... . Jak bede Cie widzial, z pewnoscia sobie pomachamy hehe, jaki ten swiat maly.

ps. w piekarach o ile mi wiadomo sa tylko 2 espera zlotego koloru - moje, i jakies na kolpakach, srednio zadbane, bez spojlera, lakier jakis w ogole matowy... widzialem raz czy dwa na ogrodkach dzialkowych od strony kopalni przy srodkowej bramie jakbys chcial wjechac polna droga na ogrodki kolo nowej przychodni (2ga brama ... stalo, stalo, mam nawet gdzies pare jego fotek (pstryknalem . ogolnie nieciekawie sie prezentuje, moze wlascicielowi specjalnie nie zalezy na jego prezentacji (nie ma pojecia, jaka limuzyne ma ).

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-06-30 00:39:15 ]