Kolo pasowe a ladowanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem z ladowaniem a mianowicie na wlacoznych swiatlach klimie radiu wynosc 13v. Czy moze to byc spowodowane dwumasowym kolem pasowym gdyz juz powli niedomaga. Ladowania na alternatorze jeszcze nie sprawdzalem

Nie ma czegoś takiego jak kołą pasowe dwumasowe jeśli już to zamachowe i nie ma nic do ładowania. Poszukaj, na forum o ładowaniu było sporo.

Dzis wymienilem kolo pasowe i ladowniae juz jest

Normalnie cud, tylo na chłopski rozum co to ma do tego? Przecież w tym kole pasowym jest tylko tłumik drgań

To cos masz slaby chlopski rozum

Ej, wy wszyscy się nie znacie. Padło koledze dwumasowe koło pasowe, przez co pasek wielorowkowy napędzał tylko sprężarkę klimy, pompę wspomagania i pompę wody. No a alternatora już nie...
Pewnie dlatego nie było ładowania...

Cytat:
Dzis wymienilem kolo pasowe i ladowniae juz jest

arieleb rób fofki i dawaj to do działu "porady"

Cytat:
2007-11-18 08:49:48, ilku pisze:
Ej, wy wszyscy się nie znacie. Padło koledze dwumasowe koło pasowe, przez co pasek wielorowkowy napędzał tylko sprężarkę klimy, pompę wspomagania i pompę wody. No a alternatora już nie... Pewnie dlatego nie było ładowania...

Dwumasowe koło pasowe w 2,5TD byłem przekonany, że nie ma takiego czegoś...

Cytat:
2007-11-18 11:05:43, sewcio pisze:
Dwumasowe koło pasowe w 2,5TD byłem przekonany, że nie ma takiego czegoś...

No ja tez ... nie wiem o czy oni piszą. Dajcie jakieś zdjecie tego

Nie ma czegoś takiego. Jest kolo pasowe z tłumikiem drgań i w wersji z klimą drugie kolo wielorowkowe napędzające sprężarkę, U25td,X25td tak widzę w EPC.

Poniższe posty były ironiczne, tnz mój na pewno....

No właśnie ja tez patrzyłem w EPC... no nic wazne że działa :]

A czy ja napisałem, że takowe koło istnieje??
No ale skoro kolega tak się upierał, że ma takowe, to mu napisałem.
A może przyczyna leży w alternatorze dwumasowyM??

To moze jeszcze regulator napiecia w skrzyni biegow zmienimy...

Co za burdel...