Spot we Wrocławiu. REWOLUCJA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uważam, że to, co się dzieje ze spotkaniami klubowiczów we Wrocławiu nie jest przykładem dla innych miast. Wydaje mi się, że można by ustalić termin raz w miesiącu sensownego spotkania gdzieś w centrum miasta. Tylko, że na takim spotkaniu musie się coś dziać, muszą być chętni, aby się tam stawić i do tego mieć coś dopowiedzenia na temat Lad. Można wymyślić cotygodniowy konkurs na najlepiej umyty samochód a ja jako pomysłodawca mogę wręczyć osobiście zakupioną nagrodę w postaci pudełka zapałek. Wiem, że z czasem bywa różnie sam teraz mam sesje i zaliczenia, jestem niewyspany i rozbity psychicznie, ale jestem otwarty na wasze propozycję. Czekam na głosy afirmacji mojego pomysłu. Aha i mam nadzieję, że odezwie się ktoś po za Rogackiem i Adamem.

gdzie w centrum???? a nie może być mickiewicza jak zwykle???

Ja nie mowie, że tam jest źle, ale dla kogoś, kto mieszka na drugim końcu miasta jak Ja (ulica Borowska) to nie zawsze mam siły jechać na Mickiewicza. Ponadto marzy mi się spot z większa ilością niż góra 3 Lady. Co do miejsca to sprawa uzgodnienia zobaczymy, co inni zaproponują, jak inni się zgodzą na Mickiewicza to ja się dostosuję.

Ja niestety mam bardzo napięte terminy z resztą chyba jakos nie będe pasował moją Bunią do wystroju Lad a niestety zmuszony byłem sprzedać rajdówkę

spoty robimy tam bo jest spokój i dużo miejsca. zimą można pokręcić bezpiecznie. a z borowskiej nie ma daleko

Nie no i znowu wyszło ze Dexter jęczy i narzeka., Chodzi o to ze można by było raz w miesiącu robić spotkanie tylko Lad i członków LKP. I żeby nikt mi ni wyskoczył, że ma cos przeciwko innym samochodom albo coś w tym stylu, ale może w końcu nasz region tez zacząłby funkcjonować jak w Gdyni czy Krakowie. Może jak poznamy się lepiej to zaczniemy sobie bardziej pomagać w prostych sprawach…

P.S
Nie każdy może kręcić bączki………

to wpadnij w niedzielę do skarbimierza. na wyścigi. lub już w sobotę to popiwkujemy

No właśnie nie wiem czy będę mógł, bo jutro urodziny ojca, a ja w środę mam egzamin z zoologii bezkręgowców a w poniedziałek jeszcze mam zaliczenie z anatomii. Czyli w niedziele nie Micka nikogo nie będzie??

No po 7 mozna już coś skombinować z jakimś mini zlotem w wersji z wieksza ilośćia Ladzinek.

Dobra w niedziele powinienem się pojawić. Chyba się nie obrazicie, jak przyjadę żółtą ciżemką??

Proponuję ostatnia lub pierwsza niedziela miesiąca . A jeśli niektórym za daleko to może parking miedzy poczta główna a galeria dominikańska . Chodź na Mickiewicza jest lepiej .

mickiewicza jest ok

No dobra to proponuję uchwalić walnie, że oficjalny i obowiązkowy spot jest w pierwsza niedziele miesiąca (wyłączając urlopy). Tylko, że 3 auto to dalej nie jest spot…….
DEx

Rogacek to gdzie teraz są te spoty, bo dziś pod hala była jakaś impreza!!??
Marcin

Rogacek, czemu cię nie było na spocie??
Była tylko moja Lada, SC i Passat automat .
DEx

lada na warsztacie a ja w niedzielę jechałem tramwajem do domu.

Co się stało?? Coś poważnego??
DEx

Witam !
Dawno mnie tu nie bylo i widze ze za wiele tez sie nie zmienilo prawie tak jak u mnie Nie wiem czy sie spotykacie jeszcze? Teraz zabardzo nie mam ładnej bo stoi bez silnika na warsztacie (kapitalka) ale chetnie bym sie spotkal odświezyl znajmosci Dysponuje narazie VW wiec jestem mobilny i moge przyjechac
Wkoncu mam fundusze i robie ładna na ładnie mysle ze efekt bedzie oszałamiajcy

Jasne, że się spotykamy, choć ostatnio trudna się zgrać, bo jak nie szarańcza to -20. Myślę, że VW to też samochód i będzie mile widziany na spocie. Jak będziesz się chciał spotkać w tą niedziele to napisz na GG.
DEx

Rogacek kiedy robiny spota?? Samcia zrobiona to musza ja swiatu pokazac.

DEx