Zakup M. Lancer Evo 8:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc powrót do korzeni, pomału realizuje swoje dziecięce marzenia:-p, zakupiłem sobie nowe auto
Lancer
Zobaczymy co będzie sobą prezentował, już planuje małe modyfikacje, zakup łożysk i napęd na 4 kółka, mam nadzieje, że zabawa będzie przednia, bynajmniej tak wygląda na filmikach.
Jak dostane model wrzucę pare fotek do wglądu.
Pozdrawiam

Cytat:
2007-08-11 22:22:11, piotr_kulas pisze:
No więc powrót do korzeni, pomału realizuje swoje dziecięce marzenia:-p, zakupiłem sobie nowe auto

Zapewne przyjemność z jazdy będzie większa niż z jazdy prawdziwym.

Fajnie by było, gdyby było do samodzielnego montażu (kiedyś chyba subaru impreza było w jakiejś gazecie do poskładania).
Czekam na fotki

Pozdr.

Cytat:
2007-08-11 23:54:43, piotr_ek pisze:
Zapewne przyjemność z jazdy będzie większa niż z jazdy prawdziwym.

Ostatnio właśnie się zastanawiałem po co ludzie kupują takie auta typu Lancer czy Impreza i śmigają nimi potem np. po Wawie. Sztywne toto, opony cieniutkie, trzęsie aż plomby z zębów wypadają a do tego nawet nie ma gdzie pocisnąć.
Zresztą może nie rozumiem takich potrzeb bo gdybym dysponował taką kasą to bym sobie kupił jakiegoś Jaga S-type plus na wypady weekendowe Land Cruisera i jeździł jak panisko. A tak cóż... może pomyślę o takiej odrobinie luksusu w wydaniu omawianym w tym topicu

Fakt, było kiedyś takie coś w gazetach, był to Subaru Impreza (znajomy go ma), a jak masz czas i kase to możesz nabyć sobie auto do samodzielnego montażu, ale niestety takie modele są dość drogie, mój to wersja RTR (Ready To Ride)- powiedzmy... i tak trzeba się jeszcze w aku zaopatrzyć i inne drobiazgi. Już sam nie mogę się doczekać, mam nadzieję że do święta 15.08 dojdzie
Pozdrawiam

Cytat:
2007-08-12 22:43:20, piotr_kulas pisze:
Fakt, było kiedyś takie coś w gazetach, był to Subaru Impreza

I koszt tej gazetowej składanki był niewiele niższy od kosztów realnego samochodu.

Cytat:
2007-08-13 06:47:36, piotr_ek pisze:
I koszt tej gazetowej składanki był niewiele niższy od kosztów realnego samochodu.

I tu po raz kolejny masz rację...

Znajomy zamówił takie Ferrari...bolid F1 z silnikiem spalinowym oczywista...
Chyba co2 tygodnie przychodzą przesyłki po 1-3 elementy..każda koperta to chyba ok.70zł!!...i tak już od wielu miesięcy i jeszcze przez wiele kolejnych...trudno mi sobie wyobrazić końcowy koszt

Jak powiedział mi znoajmy, to koszt tego subaro dość znacznie przekroczył 1000 zeta... Troszku to jest, w sumie spora część wartości naszego Esperaka

Wy o tych zabawkach to tak poważnie??

Cytat:
2007-08-14 13:01:24, slawekk pisze:
Wy o tych zabawkach to tak poważnie??

Sam masz zabawkę Corsa się nazywa!

Cytat:
2007-08-14 13:04:02, piotr_ek pisze:

Ale ja już wyrosłem i więcej takiej zabawki nie kupię (tym bardziej nowej)

Cytat:
2007-08-14 13:04:02, piotr_ek pisze:

No i oto jest
Lancer 1
Lancer 2
Lancer 3
Lancer 4
Lancer 5

Jezdzi się nim naprawde fajnie, polecam niezdecydowanym, choc to tylko mala miniaturka za to duzo tanszy od oryginalu

fajny ten 2 zestaw oponek

Cytat:
2007-08-12 20:34:29, lothaar pisze:
Ostatnio właśnie się zastanawiałem po co ludzie kupują takie auta typu Lancer czy Impreza i śmigają nimi potem np. po Wawie. Sztywne toto, opony cieniutkie, trzęsie aż plomby z zębów wypadają a do tego nawet nie ma gdzie pocisnąć. Zresztą może nie rozumiem takich potrzeb bo gdybym dysponował taką kasą to bym sobie kupił jakiegoś Jaga S-type plus na wypady weekendowe Land Cruisera i jeździł jak panisko. A tak cóż... może pomyślę o takiej odrobinie luksusu w wydaniu omawianym w tym topicu

Najlepszy sposób na przedłużenie ptaka

Szkoda, bo te auta kochają zakręty...

Cytat:
2007-09-04 22:55:03, Zoltar pisze:
Najlepszy sposób na przedłużenie ptaka Szkoda, bo te auta kochają zakręty...

Zolti... przeciez mowimy o Evo, nie Octavii. Wiem, wiem, te auta takie podobne...

Cwikus, to było zbędne