[s] Fiat 126p przygotowany do sportu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No wiec przyszla i kolej na mnie mimo iz chwil pare temu kupilem ta maszyne z przyczyn rodzinnych czas myslec o dupowozie dla rodziny jestem zmuszony sprzedac ten wynalazek....mialem nim powalczyc w kjs`ach ale rodzina wazniejsza....

zwiezly opis....

buda 86 rok cala obspawana bardzo porzadnie najpierw wybebeszona wywalone wszystkei wygluszneia i maty bitumiczne i dopiero pospawane to bardzo porzadnie...co dalej 4 x bilsztajn posadzony na glebe nie za mocno ale do bili odpowiednio...bembny toczone odelzone oszpilkowane oczywsicie + nakredki dodana rozporka w bagarjanie z przodu..co dalej w srodku nic klatka bezpieczenstwa porzadnia skrecana nei jaksi tam bubel tylko konkretna klata , do tego sa 2 fotele kubelkowe podroba sparko rewelacyje trzymanie boczne do tego 2 komplety pasow szelkowych cala podloga oblozona ryflem dla pilota podnozek z ryfla jak juz przedtem pisalem zero wygluszen itp co mimo iz jest to FL i rok 86 cala instalacja jest z EL co za tym idze nanoplex deska rozdzielcza rowniez z EL jak i drzwi ze wzgledow bezpieczenstwa....fura jest palona z guzika co jescze jest zamontowany hebel czyli tak zwany wylacznik glowny prundu hamulec reczny pol hydraulik trzba nacisnac guzik by bylazapadka przednia i tylnia klapa zrobiona na zapinki wachacze wzmacniane to by bylo chyba tyle jesli chodzi o bude...

silnik bo to chyba najwazniejsze silnik jest dopiero po remoncie kapitalnym !!! przejechane ma od remontu 4400 km silnik jest zalany syntetykiem nie ma wyciekow i tym podobnych atrakcji...pojemnosc to jest 650cm walek rozrzadu 760/385 bardzo przyjemny waleczek do jazdy na misto i na wyzszych obrotach konkretna petarda...glowica -4,3 mm zawory cc700 i lada cala obrobiona dotarte zawory, lekkie korbowody, wal cc700, zamach toczony cc700, gaznik wzorowany na maziku, tlumik wupex pusty, wieksze kolo altka, w misce olejowej porobione przegrody, wiatrak wzmacniany nie muszechyba mowic dla czego... to bylo by na tyle jesli sobie cos przypomne o silniku to bede mowil a poprzedni wlasciciel dal mi wykres z hamowni ktory nie znacznie prezkraczal 40 konikow dokladnie jak pamietam 40,3 wykres w amoku kupowania zgubilem...co jescze i glownym atutem tego samochodu jest krotka skrzyna biegow od pana Swiatka krotkei 3,4 to potega !!!! konkretna maszyna ktorej szkoda mi sprzedawac ale rodzina wazniejsza !! oto kilka fotek by byl zarys tego co napisalem.....

cene ktora mnie interesuje to 2,5 tys ale zawsze mozna sie dogadac...

PS.oplaty oczywiscie wszystkei sa i przeglad tez

[ wiadomość edytowana przez: atrax dnia 2007-09-07 15:21:10 ]

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2007-09-07 15:45:11 ]

widzę ze autko nie potrafi znaleść właściciela hehe szkoda ze tak lata od rąk do rąk, bo sie tylko marnuje a potencjał ma hmmm...duży

nom niestety tak wyszlo z wielkim zalem musze go sprzedac ale coz a co do potencjalu to naprawde jest OGRMNY

maluch sprzedany jedzie do warszawy