[s] super opony zimowe z felgami tanio!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam oponki zimowe z felgami 12",super gleboki bierznik,super zachownie w zimie.wiecej info na gg5866617 lub kom512096039.cena to 100zl za 4 sztuki

link do fotek http://www.att-tuning.tar.pl/viewtopic.php?p=97748#97748

odswiezam
l

aha cena 100zl oczywiscie plus przesylka

jaka wysokosc bieznika , co to za opony ile za wysylke?

wysylka nie mam pojecia ile .opony firma dunlop,rozmiar 145/70r12,bieznik na fotkach,mniej wiecej przy miarce ok 3-4mm,bez miarki bieznika ok 6mm,mysle ze na 2 -3 sezony spokojnie starcza

to sie tylko do spalenia nadaje

dokladnie.po pierwsze to nie sa opony zimowe, a po drugie to tam juz nie ma w ogole bieznika. lepiej to wyzuc bo sprzedasz i ktos sie na tym zabije

a ja chcialem sprzedac frigo w super stanie to nikt nie chcial a na takie badziewia jest popyt

nie to nie sa opony zimowe to sa jesienne.widze ze macie pojecie.jak pisze na oponie winter to jaka to jest opona????????????????
mysle ze na tych moich i tak 100razy lepiej sie jezdzi jak na jakis polskich debicach,a 2 sprawa to bieznik wcale nei jest maly.
zreszta nie mam zamiaru sie wam tlumaczyc

zreszta tych fotek nei robilem ja,macie troche racji bo fotki nie oddaja tego dobrze,ale tak jak mowie ze bieznik jest wysoki

stary ale to ty napisales ze 4 mm bieznika. taka zimowka to jest do wyrzucenia. a poza tym posluchaj starych fachowców - to nie jest zimowa opona. to ze na niej tak pisze to jeszcze nic. to jest substytut zimowej opony z troche grubszym bieznikiem jaki robili dawniej kiedy nic nie bylo

kurcze to jest moje oko tylko.no wlasnie najlepiej jak ktos chce niec przyjedzie i zobaczy