Gdzie macie CB w mk7?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Rozważam kupno CBka i zastanawiam się gdzie wy macie je umiejscowione.

Są jakieś takie małe i wąskie, żeby weszły w półkę pod radio?

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję

Walduś a szukał w wątkach o CB?

są takie małe

masz opcje koło ręcznego, koło nogi prawej [są 2 śruby gdzie możesz przykręcić sanki], w półeczce pod radiem

opcji wiele zależy od Ciebie

Szukał, ale opisów nie znalazł.

Chciałbym w takim miejscu żeby nie przeszkadzało. Najlepiej żeby weszło w tą półkę pod radiem.

Może jakieś foto

ja mam zawieszone po skrzynką bezpieczników , nie przeszkadza i jest niewidoczne dla złodziej i łątwy dostęp mam doniego ręką

Snale, wejdzie wejdzie. Nawet nie musi być specjalnie małe. Moje TTI 880 nie należy do najmniejszych, a zmieści się pod radio.
W piątek przymierzymy u Ciebie

Cytat:
2007-09-05 22:34:12, Snale pisze:
Szukał, ale opisów nie znalazł. Chciałbym w takim miejscu żeby nie przeszkadzało. Najlepiej żeby weszło w tą półkę pod radiem. Może jakieś foto

ja mam pod radiem....
radyjko jedne z najprostszych unidenta
półeczke w połowie ucinasz(na długość oczywiście) i na wcisk ładnie wchodzi, nie lata
fotki ci nie będę robił bo se zobaczysz w piątek

Waldek pochwal sie co kupujesz,znalazłes cos ciekawego

CB w mk7 mamy: z przodu i nawet z tyłu na rejestracji oraz dodatkowo między siedzeniami Sorki, nie mogłam się oprzeć

u mnie CB lezy sobie pod radiem zamiast tej kieszenia a CB radio mam Cobra więc do małych nie należy kabelek idzie sobie w środkowym tunelu - boczki delikatnie odgiąc to wchodzi bez zbednego rozkręcania reszta kabelka pod kanapą a antenka na magnes i heja w drogę

Dzięki za odp

Marcin, na razie jeszcze nic.

Dieselka, bo nie dam Ci płyt które właśnie dla Ciebie nagrałem

Cytat:
2007-09-05 22:12:47, Snale pisze:
Rozważam kupno CBka .... Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję

rozważysz szybciej jak Cie złapią

ktoś może z was sprzedaje całe CB? Jestem zainteresowany i też bym chciał takie, żeby weszło pod radio w MK7