Trening na torze w Słomczynie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Moze nie wszyscy wiedza
W sobote otwarty tor rallycrossowy w Slomczynie. Szczegoly na www.rallycross.pl Przyjezdzac i upalac na lodzie

O motyla noga, kurcze pióro.. moja rajdówka w zyciu tak nie zyła jak zyje wiec jak tylko mnie stać bedzie to wujek Kuner pojawi sie pewnie z 900 powertowa rajdówką, oraz z banda alkoholikow (znajac zycie)... oby tylko sponsor (mamusia) kaska sypneła...

No i byłem, upalaliśmy znajomego pomorańczową 650. Naprawde fajna zabawa, na początku śnieg, później poł na pół a później mokry asfalt.Były 4 maluszki z tego co widziałem

przepraszam , ale nie wiem .
Gdzie jest Słomczyn?? i kiedy następne takie coś będzie...???

Słomczyn koło Grójca, z 80 km na południe od Warszawy. A pojeżdzawki to chyba w zime tylko robią

hmmm 250 kilometrów żeby pojeźdzzic po torze???
niestety , nie ;( ale dzięki za info!

Art126: pomaranczowym? jakos nie zauwazylem. Ja puszczalem zawodnikow na starcie gdzies od godziny 13 do konca

Cytat:
2005-03-05 21:12:51, mitrok pisze:
Art126: pomaranczowym? jakos nie zauwazylem. Ja puszczalem zawodnikow na starcie gdzies od godziny 13 do konca

Były 4 malce z tego co zauważyłem, czerwony z białym dachem, zielony który stanał na torze, biały i taki sraczkowato pomarańczowy, z dwoma halogenami z przodu(tym śmigaliśmy). Startowałeś nas przecie i z szayą rozmawiałeś przy bandzie

mnie sie kiedyś udało tam wjechać (w ub.roku) i zrobić rundke

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a ja o tym zupełnie zapomniałem..
Szaya o tym mówił na każdym spotkaniu kółka młodych Rzemieślnika.. ech..
szkoda ze w każdą Sobote pracuje

No i kolejny trening na torze. Sniegu przywalilo w ciagu ostatnich 2 dni tyle ze powinien sie utrzymac do soboty. Zapraszamy 12.03.

Nie zdąże złożyć auta do kupy , Mitrok masz może jakieś przecieki czy później jescze będzie jakaś pojeżdżawka czy to już raczej ostatnia?

Ja bym chetnie wpadł ale to nie wczesniej niz za 2 tygodnie juz 900
Mieszkam w Piasecznie takze miałbym bliziutko w sumie

nie wiem czy beda nastepne. Nikt sie nie wypowiadal w tej sprawie.

cytat:

2. Samochody:
- sprawne technicznie (nie przewiduje się BK, ale organizator ma prawo nie dopuścić samochodu do jazd testowych);
- obowiązkowe wyposażenie:
- kaski, rękawiczki, obuwie sportowe
- gaśnice (nie dot. Szayowozów)

kask się rozumie, ale czy faktycznie potrzeba rękawiczek i obuwia ?

Jest jakis pomiar czasu ?
Upala się dowoli, czy są wyznaczone godziny, kolejki ?

Jeździ się po całym torze czy wyznaczonym odcinku ?

nikt cie przeciez nie wyrzuci jak bedziesz jechac w kozakach babuni
rekawiczek tez w zasadzie nikt nie sprawdza.
Nie ma pomiaru czasu.
Wjezdzasz na okres ustalony przez startujacego . Zwykle jest to ok. 5 okrażen toru.
Jezdzisz po calym torze pelne okrazenia. Jedno kółko to ok. 1 km.
Po wymachaniu "mety" zjezdzasz i ustawiasz sie z powrotem w kolejce do startu. Na raz wpuszczaja od 5 do ok. 8 samochodow.