MotoNews.pl
7 [S] OPEL ASTRA F 1.8CD po dachowaniu (198697/26) - NT

[S] OPEL ASTRA F 1.8CD po dachowaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Mam do sprzedania w całości, lub jeżeli nie będzie chętnych to na części Opla Astrę z 1993r. (5d)z bardzo bogatym wyposażeniem.Przebieg 178tys. silnik 1.8 (90KM).
Samochód przed wypadkiem był w idealnym stanie technicznym. Silnik żyleta. Tydzień przed wypadkiem była wymieniana uszczelka pod głowicą oraz została założona instalacja gazowa(Lovato+ Bingo) na której jest przejechane 300km - krótko mowiąc nowa instalacja . W samochodzie wszystko działa blacha była przed wypadkiem bez jakichkolwiek oznak korozji (doły drzwi i nadkola idealne). Środek jest niemożliwie uszanowany, czarny welur wygląda jak nowy .
Wyposażenie auta:
- ABS
- poduszka powietrzna
- napinacze pasów
- komputer pokładowy
- wspomaganie kierownicy
- szyberdach
- elektrycznie sterowane szyby przednie
- eletrycznie sterowane i podgrzewane lusterka
- centralny zamek z fabryczną funkcją domykania (deadlock)
- welurowa tapicerka
- obrotomierz
- halogeny

Wszystko jest nadal w 100% sprawne. Auto normalnie odpala i jeździ. Poduszka i napinacze całe .
Rzeczoznawca z PZU stwierdził, że nie widział jeszcze z tego rocznika tak wypasionej Astry w takim super stanie .

Cena za auto wraz z nową instalacją gazową(kosztowała 3tyg temu 1600zł) to 3900 zł do negocjacji .

Jeżeli nie otrzymam satysfakcjonującej mnie propozycji cenowej to auto będzie sprzedane na części a do Espero trochę będzie pasować

Tel. kontaktowy 606-137-558 lub pepton@interia.pl

PozdrawiamZdjęcia Astry

sory nie mogłem sie powstrzymać....faktycznie stan igła, przewoskować i śladu nie bedzie

E tam... na częsci polecieć może

Cytat:
2007-11-02 08:17:52, Pepton pisze:
Rzeczoznawca z PZU stwierdził, że nie widział jeszcze z tego rocznika tak wypasionej Astry w takim super stanie

W takim stanie to ja tez pierwszy raz widze

Cytat:
2007-11-02 19:52:35, kylos pisze:
W takim stanie to ja tez pierwszy raz widze

chyba jak kazdy

nie obraz sie, ale chora cena za ten rocznik