AB Cup 2007

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
o takie coś

a teraz runda druga: klik

Ktoś był już? Fajnie?

Skrócony odpis z regulaminu:

Wysokość wpisowego wynosi 30 zł od członków klubów zrzeszonych w PZM i 50 zł od uczestników
niezrzeszonych (w dniu imprezy będzie moŜliwość opłacenia składki członkowskiej Automobilklubu
Bydgoskiego). Maksymalna liczba startujących: 40.

PRZEBIEG ZAWODÓW
1. Zawodnicy pokonują 3 okrążnia toru – (dł. 2000 m), startując z wyznaczonego miejsca toru. Na torze
znajdują się max. 3 pojazdy. Zawodnicy startują w dowolnej kolejności lecz z zachowaniem podziału na
klasy.
2. KaŜdy z zawodników przejeŜdza trzy eliminacje na czas (+ trening zapoznawczy). Trzech zawodników
z najlepszym czasem spośród trzech biegów eliminacyjnych w poszczególnej klasie startuje w
dodatkowym biegu bonusowym.
3. Po zakończeniu eliminacji, wszyscy zawodnicy startują według podziału na klasy w „Super Oesie”.
W samochodzie moż znajdować się tylko kierowca ( legitymujący się prawem jazdy min. kat. B), dopuszcza
się obecność pilota jedynia na próbie "Super Oesu". Przebywanie w pojeździe innych osób poza kierowcą i pilotem jest zabronione.
Kierowca oraz Pilot musi jechać z założnym i zapiętym kaskiem i zapiętymi pasami bezpieczeństwa. Jednym samochodem może startować maksymalnie dwóch zgłoszonych kierowców. Na mecie nie jest wymagane zatrzymanie pojazdu (meta lotna). W zawodach nie ma obowiązku posiadania pilota.

Kto z forum jedzie ? Ja jak się dzisiejsza misja powiedzie to jade

chyba mnie nds namowił .... tylko nie wiem czy miejsce jeszcze będzie

no galon ma być ja też jade wkoncu do tego radass hyadk mój mały na nowym sprzecie ale to tajemnica mała jaki to sprzecior..........

majster bedzie potworem swoim...
bedzie ciekawie

taka tajenica ze ja sam nie wiem co to bedzie za sprzecior hehe ale przyjade

Cytat:
2007-08-13 19:51:45, Bizer_trikolorr pisze:
majster bedzie potworem swoim...

...narazie to chyba rowerem,którego nie ma...

bizer jak roztajemnicza hehe aż wkońcu sam nie przyjedzie hehhehe
HYDAK mały matko boska jak ty do niego mówisz
ja tylko tk moge

Jak ktoś miałby duchową potrzebę porajdowania sobie a nie jest zapisany to będzie wolne miejsce,bo my niestartujemy niestety i można się wbić w nasze miejsce

jo kurna, martoszka myslałem ze sie uda, naprawde wierzyłem ze damy rade! ale szyba dobiła temat i chyba wszystkich z rajdowego warsztatu. chociaz dobre humory nas nie opuszczały

fajnie jest 8 w klasie 1 , 8 w klasie 2
oby nie padało..........

my jutro wspawujemy przekładnie kierownicza do budy bo se uciec chciała. jak damy rade to bedziemy, a dojcie jest dupackie a nikomu sie silnika nie chce wyjmowac. w sumie to nikomu juz nic sie nie chce.............

nie swiruj pawiana bizer i opor manetka ja tez nie chcialem robic remontu generalnego silnika a zrobilismy w jedna noc hehe

Bizer, nie dramatyzuj

Jeśli Cię to pocieszy to ja mam hamulce o skuteczności roweru...

Bizer pojedzie i dojedzie, tak tylko sobie marudzi...
tutejsi górale godajom że w sobotę ma być raczej ładnie i bez opadów, wiatr jak zawsze od tyłu a stoliki w okolicznych pizzeriach w godzinach późnych wieczornych - wolne i w gotowości

a powiedzcie mi, na tych zawodach jeździ się tak jak na rallycrossie? (cały tor w jedną stronę?)

tak panie Michał, właśnie tak!

aaa pada tam u was?
(a będzie?)

no to co pany... ogien na tłoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!

objechac włocławiaków i poznaniaków i olsztyniaków!!!!!!!!!!!!1

bedzie jazda.
do zobaczyska na miejscu
zubilewicz zawsze ma racje

bajka zawody, ostra rywalizacja duuuuuuzo szybkiego jezdzenia za 30zl.

fajnie było znowu byc na pudle, niestety lekko dlubnientym bobem chodzby sie zesrał nie pogoni dlubanego cc 900 i seja 900

gratuluje wszystkim, dzieki za sciganko chłopy

bizer wykrecil centem najlepszy czas na torze, a byly naprawde szybkie fury, GRATKI!

przyłączam się do gratulacji i rozszerzam jak się da.

zawody super, postaram się częściej wpadać.

Dzięki Bizer za wskazówki