[S] Obrotomierz z Shift Lightem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !

Obrotomierz Mera Lumel (jeśli pamięć mnie nie myli),
- biały blat,
- Shift Light świecący na czerwono z płynną regulacją (potencjometr z boku korpusu),
- stalowe mocowanie do deski Maluchowskiej.
- możliwość wyboru trybu pracy na 2/4 cylindry (zielony, aktualnie przecięty (czyli praca na 2 cyl) przewód pod tylną pokrywą)

Na drugim zdjęciu z lewej strony widać, że obudowa jest lekko podrzeźbiona - miało to na celu umożliwienie wepchania diody z Shifta do środka. Ja właśnie tak tego obrotomierza używałem - gdy Shift się zapalał to tarcza podświetlała sie na czerwono.

Cena: 110zł.

Pozdro

Up

90 ?

DAJE 80 I SAM PO NIEGO PRZYJEŻDŻAM....NIE UFAM DELIKATNOISCI POCZTY JAK PASI TO PRIV

Uprzedzając kolejne powtarzające się pytania oznajmiam iż:

Shift Light w tym obrotomierzu to nie samoróba i wykonanie go nie ogranicza się do prostego wpięcia diody "gdzieś" w jego układ.
Wspomniany "bajer" jest innowacją wbudowaną fabrycznie, realizowaną przez dodatkowy układ, posiadający płynną, analogową kalibrację.

A tu dodatkowe zdjęcia:

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2007-11-23 16:31:15 ]

chyba po zoltarze ten obrotek dobrze prawie?

Cytat:
2007-11-23 16:53:39, rejser pisze:
chyba po zoltarze ten obrotek dobrze prawie?

Nie

za 100 z przesyłką biorę go do mojej 7 o ile da sie go podłączyć bez problemu pod 4 cylindry

Wg. producenta działa na 4 cylindy. Obecnie przestawiony jest na 2, więc trzeba by zlutować ten zprzecięty zielony przewód widoczny na ostatnim zdjęciu z prawej.

To jak ?

jeżeli jesteś pewien ze będzie to działać spokojnie na 4 cylindry do daj dane do przelewu na priv. Bo 2 cylindrowych obrotków to juz mi sie kolekcja mała zrobiła hehe

No skoro ma taką opcję to działa, ale dla pewności spróbuje to jutro podpiąć pod 4-cylindrówke

to jak tam max...ogloszenie dalej aktualne bo niedostalem priva?
jeśli az tak ci zależy to dam 90 i go biore...byłem pierwszy jakby co

ale ja dałem wiecej hehe no ale to już nie moja decyzja, jak będzie chodzić na 4 cylindry to ja nadal zainteresowany jestem

Cytat:
2007-11-24 15:09:27, Try3ek pisze:
ale ja dałem wiecej hehe no ale to już nie moja decyzja, jak będzie chodzić na 4 cylindry to ja nadal zainteresowany jestem

tryzek odpuść plisss...piszesz ze masz obrotki a ja jesce niemialem wcale ;-(

hehe tylko że mam 2 cylindrowe a potrzebuje na 4 do 7 zamontować

No poprostu lol

Faktycznie qbara był pierwszy i odpowiednio zmodyfikował swoją ofertę, więc wedle zasad panujących na tym forum to on ma pierwszeństwo.

No chyba że chcecie to jakoś między sobą załatwić ?

spoko jeżeli qbara tak bardzo go chce i został uznany za pierwszego to spoko...będę szukać sobie dalej chyba ze by sie rozmyślił to ja nadal był bym chętny

tryziu.. bardzo go chce ale kleptomanem nie jestem
poszedł priv do maxa ...wiem ze nie do mnie to nalezy ale oferta już raczej nieaktualna

dobra to ja juz tam nie chce wiedzieć co mu napisałeś za miłe słówka hehe ze już taki pewien że sprzeda Tobie