Myjnia w WWA taniej dla klubowiczów...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie tj jakiegos rodzaju reklama i jezeli zlamalem jaks zasade to wykasujcie ten post.

Kolega otworzyl myjke reczna "THE WASH" -- heheh zainspirowal go film!!!!
Myjka jest reczna, maja duzo ciekawych kosmetyka samochodowych!, mozna umyc,nawoskowac, odkurzyc, uprac tapicerke .... za jakis czas beda wstawiac szyby, przyciemniac takze taniej dla nas!!!

ADRES:
Żoliborz ul. Włościańska 21a
tel tymczasowy 609 58 53 60

Jezeli bedziecie chcieli skorzystac to powolajcie sie na mnie .....

pzdr

Marcel ,ale samemu trzeba machać szczotką czy są od tego goście??????????
Wjeżdżam i myją autko czy sam muszę się moczyć???????

To jest myjnia bikini . A dla klubowiczów oprócz mycia jest też mały gratis od firmy .

Heh, rozmażyłem się

Nie nie siadasz a oni myja: a oto opinia Moderatora OKP - byl umyl i :
GSI
(Warszawa)

Wysłano: 2003-05-19 12:55:00
--------------------------------------------------------------------------------
Re: Myjnia

Spoko kolesie.Umyli bardzo dokladnie.
Cena tez przystepna.Zeby nie powiedziec ze tanio.

A moze ten pan mowi tak o tej myjni ze wzgledu na ten gratis ??

Kurcze 10zł za ręczne mycie to rewelka!!!!
Chyba będe korzystał....

Cytat:
2003-05-19 18:38:18, MaciekGT pisze:
Kurcze 10zł za ręczne mycie to rewelka!!!!
Chyba będe korzystał....

W Gdańsku z wnętrzem jest za 15

Jak będę gdzieś blisko to napewno spróbuję.....

Cytat:
2003-05-19 15:41:10, Cwikus pisze:
A moze ten pan mowi tak o tej myjni ze wzgledu na ten gratis ??

No raczej NIE.... Moge spokojnie napisac TANIO i SOLIDNIE!!!! --- dla klubowiczy

Co za różnica gdzie sie myje auto, przecież wszedzie wcierają nam brud, piach w lakier oszczedzając na wodzie, nowych, czystych ścierach i własciwych środkach czyszcących.
Kiedys myłem więc w zwiazku z tym samodzielnie, teraz mi sie juz odechciało szarpac sie i jeżdze na tunelową automatyczna myjnie tekstylną - narazie taka jedna w Poznaniu , np za 28 zł program z myciem podwozia, specjalnym myciem felg, podwójna pianą, woskiem itd. Oczywiście wszystko poprzedzone spłukaniem przez gościa całosci auta, a po myciu wytarciem ircha "newralgicznych miejsc" na progach, swiatłach itp.
Przy myciu 3 lub 4 razy w miesiacu nie wychodzą to wielkie pieniądze. Do tej pory zadnych szkód, a oszczędzam czas i siły

Cytat:
2003-05-22 13:43:00, Maciej75 pisze:
Co za różnica gdzie sie myje auto, przecież wszedzie wcierają nam brud, piach w lakier oszczedzając na wodzie, nowych, czystych ścierach i własciwych środkach czyszcących.
Kiedys myłem więc w zwiazku z tym samodzielnie, teraz mi sie juz odechciało szarpac sie i jeżdze na tunelową automatyczna myjnie tekstylną - narazie taka jedna w Poznaniu , np za 28 zł program z myciem podwozia, specjalnym myciem felg, podwójna pianą, woskiem itd. Oczywiście wszystko poprzedzone spłukaniem przez gościa całosci auta, a po myciu wytarciem ircha "newralgicznych miejsc" na progach, swiatłach itp.
Przy myciu 3 lub 4 razy w miesiacu nie wychodzą to wielkie pieniądze. Do tej pory zadnych szkód, a oszczędzam czas i siły

Mój błąd JEST BEZDOTYKOWA!!!!

W takim razie jak bede w Wawie z pewnościa skorzystam

Byłem tam dzisiaj. Faktycznie, fajne chłopaki i w sumie się starają. Mogliby mieć tylko trochę czystrze ściereczki. Luzik, krzesełko, Radiostacja. Generalnie polecam.

Cześć!
Rety ludzie przecież ktoś jush miesiąc temu o tej myjce pisał i wtedy tesh skorzystałem. 12 zet norma, 10 zet dla klubu!!!
Acha, fakt myją solidnie
pozdrawiam chory wicio
p.s. w Łodzi mnie nie budiet bo rehabilitację przechodzę (nie po więzieniu )) ale po kontuuuuzji) sorki

Wiciu!
A co Ci się stało? Choryś? Jaka kontuzja?
Ostatnio właśnie jakby jakoś mniej Cię było na forum.

jakiś czas temu zerwałem achillesa (tak na amen) i w kwietniu miałem operację; na spocie pod M1 starałem sięę nie kuśtykać;
ostatnio lekarz powiedział że nie jest najlepiej i zaaplikował mi nową porcję zabiegów. A mniej mnie na forum bo zmieniałem pracę w związku z tym szkolenia, szkolenia i szkolenia, więc jak wracam do domu to jush mi się nie kce nic tylko spaaaać

w każdym razie thx za zainteresowanie Mikulasz
pozdrawiam wicio

Wracaj szybko do zdrowia Witek

Wicio jest niezniszczalny. Żaden Achilles nie będzie mu bruździł .
Szybkiego powrotu do zdrowia .

P.S. Gdyby kózka ....

HA!
Nie dość, że umyłem to jeszcze wypastowałem, wypolerowałem i nabłyszczyłem.
Świeci się jak nie przymieżając psu jajca na wiosnę!
Drugie słońce

PS. Akcja wtykania ulotek trwa!
PS. Wiciu wracaj do zdrowia. Szybko!

Martinez?
a Ty mnie znasz, czy tylko tak kurtuazyjnie????!!!!!
pozdrawiam Radom wicio