Szukam kogoś do spisania umowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam osobe która za przysłowiową flaszke albo dwie spisze na siebie umowe kupna mojego maluszka(tylko umowe)Może zna ktoś z was kogoś takiego lub wie jak to załatwić

[ wiadomość edytowana przez: mholek dnia 2007-11-07 12:29:08 ]

No. Pewnie... Całe forum chętnych...

Idź pod sklep gdzie się tanie wińszczony sprzedaje albo gdzie kolesie dyktę popijają - ktoś się znajdzie...

[ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2007-11-07 12:31:41 ]

Dokładnie tak jak ktos napisal furiosus

Panowie ja slyszalem (NIE JEST TO PEWNE ŹRÓDŁO) ze wystarczy wpisac iz pojazd jest kupiony na czesci. Rzekomo wysarcza to i mamy problem z głowy.

Ale czy to dziala nie wiem i szczerze nie chce wiedziec ale moze jest w tym cos prawdy i moze w tym kierunku nalezalo by sie cos dowiedziec..?

sprzedaż samochodu na części nie załatwia sprawy Wiem bo dzwoniłem do wydziału komunikacji i do ubezpieczeń i to jedna wielka bujda A co do chętnych to chodziło mi bardziej o kogoś kto może ma jakiegoś "znajomego"żula albo może sprawe umowy załatwić

kupić dwa komndosy jakiemuś pijaczkowi i po sprawie

a znasz takiego bo ja nie i w tym sęk

Cytat:
a znasz takiego bo ja nie

Pożądna mieścina ten Kaniów, że tam nie pijają komandosów

ktoś z forumowiczów kiedyś pisał że może załatwić za jakąś kwote dlatego pytam

a kaniów to nie tak do końca pożądna mieścina ale aż tylu komandosów to w niej nie ma A przecież nie stane na ulicy z kartką SZUKAM Żula

Cytat:
A przecież nie stane na ulicy z kartką SZUKAM Żula

Podejdź do pierwszego lepszego , który pije tanie wino na tyłach sklepu zapytaj czy ma dowód i czy chce zarobić jeszcze na 2 dobre winka

Cytat:
2007-11-07 13:13:06, 34 pisze:
Podejdź do pierwszego lepszego , który pije tanie wino...

Taaa... i trafi na kogos z f&f

Jedyne dobre wyjscie to pogadac z panami zajmujacymi sie kasacja aut. Mysle ze to poki co jedyne wyjście z tym ze oczywiscie nie obejdzie sie bes pieniedzy ale jesli gra warta swieczki to czemu nie sprobowac ... ?

"Kolega mi mówil" że wpisuje sie imie i nazwisko z kosmosu adres i nr dow również i niech szukaja wiatru w polu, przecież mógl ktoś do ciebie przyjechac kupic samochód z podrobionym dowodem

Tez slyszalem o takich sposobach ale osobiscie unikam sytuacjii w ktorych trzeba sie pozniej tlumaczyc. Najrozsadniejsze wyjscia to pogadanie w punkcie kasacjii albo znalezienie komandosa

ja znam goscia co spisze umowe za cene jaka by dostal na zlomie za malucha lub za samego malucha do pociecia ;]

Cytat:
2007-11-07 14:42:59, bartong44 pisze:
ja znam goscia co spisze umowe za cene jaka by dostal na zlomie za malucha lub za samego malucha do pociecia ;]

phi - żadna mi łacha

przecież zawsze mogą go, że tak powiem "ukraść"

Ale zależy jeszcze co z niego ma zostać i na jak długo - żeby się przypadkiem nie znalazł :/

jak juz wytniesz nr z kasty to sie juz nie znajdzie... a silnik jest częścia wymienna

W razie czegoś z silnikiem można zrobić tak że załatwić sobie papier ze skupu surowców wtórnych na zakup np 10kg aluminium i powiedzmy 20 kg stali (no mniej więcej tyle co waży silnik) - masz podkładkę że znalazłeś ten silnik w kontenerze i uratowałeś go od huty...(ja już jeden silnik tak uratowałem) A gość jest czysty bo jeszcze się nie spotkałem żeby sprawdzali cokolwiek a wywalałem na złom juz chyba ze 3 bloki silników

[ wiadomość edytowana przez: swiety93 dnia 2007-11-08 08:21:34 ]