MotoNews.pl

Piotr"ek sobie grabi na forum złomguny. Wspomożecie go?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zainteresowanych jak piotr'ek sobie grabi zapraszam TUTAJ.

PS. Kiedyś wypominaliśmy modowi Zoltiemu, że nie ma auta. Mod na forum złomguny nawet PJ nie ma!

Cytat:
2007-09-14 19:05:57, piotr_ek pisze:
Zainteresowanych jak piotr'ek sobie grabi zapraszam TUTAJ. PS. Kiedyś wypominaliśmy modowi Zoltiemu, że nie ma auta. Mod na forum złomguny nawet PJ nie ma!

Piotrus co sie dziwisz...reaguja normalnie heh przypomnij sobie jakie emocje wywoluja co niektore wypowiedzi na tym forum

hehehe Zwyrodnialcu

Gwoli ścisłości, to 2x usuwali mój wpis z tematu, za 3-cim razem założyłem w innym dziale (tjóning) który również usunęli i mod napisał, że jak jestem taki cwaniak to niech dodam do ankiety swoje auto. No i dodałem
Heh... dobre takie jazdy przed weekendem! Idę po browarka.

Cytat:
2007-09-14 19:25:13, Zoltar pisze:
hehehe Zwyrodnialcu

A bo mnie tu zlewacie to muszę gdzieś namieszać

Ja też kiedyś marudziłem i mieszałem na pewnym forum

Efekt był taki że władza stanęła przeciwko mnie a naród za mną

Po kilku bananach olałem sprawę bo mi konto co chwile blokowali

Piotrek, piotrek...

Żeby samemu pisać posta który ma chwalić autora......

Pierwsza oznaka starości.....

Gratuluje

Cytat:
2007-09-14 19:05:57, piotr_ek pisze:
Mod na forum złomguny nawet PJ nie ma!

Znam jednego takiego ważnego "moda forum narodowego" (nie osobiście oczywiście) co nie ma konta w banku a mama mu pieniążki wydziela...

Niech mnie ktoś oświeci Człowieka chwile no forumie nie ma i oto efekt :
Cytat:
Informacja

Taki post lub temat nie istnieje, być może został przed chwilą usunięty, wróć i spróbuj ponownie

Cytat:
2007-09-15 12:31:43, yankie pisze:
Niech mnie ktoś oświeci Człowieka chwile no forumie nie ma i oto efekt :

Piotrek zjechał "bluledowców" wytykając im że to wiejski tuning i założył ankietę czy bluledy to WT czy nie.
Oczywiście zainteresowani się zagotowali i nie dali rady znieść krytyki ani sensownie na nią odpowiedzieć.

piotr'ek próbował krytykować auto w TYM WĄTKU. Modom się to nie podobało i wywalali moje wypowiedzi. Piotr'ek postanowił założyć oddzielny temat o blóledowaniu złomguny wraz z ankietą. Modom się to też nie spodobało i napisali, żebym zrobił ankietę czy moja złomguna się podoba, toteż założyłem kolejny temat + ankietę z pytaniami czy blóledowanie złomguny to wjoha i 3-ma odpowiedziami:
Tak
Nie
Twoja złomguna piotr'ek to wjoha.
Kilka odpowiedzi się pojawiło aż w końcu mod zaczął myśleć i wymyślił, że wywali cały wątek.