Miedziana Góra - zlot weteranow kabrioletow i kitcarow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

czyje toto ?? czemu tak glosno pierdzialo ?? czemu tak slabo jezdzilo ?? i czemu kumple w mianiakach toto objechali ??

ps: ale zeby mnie nikt o stronniczosc nie oskarzyl to od razu sie przyznam ze z pewna alfa giulia to bylo egzekwo najladniejsze auto dla mnie na tym spocie

[ wiadomość edytowana przez: flapjck1 dnia 2005-06-19 13:41:11 ]

o tam w tle stoi pomarańczowy OPEL ktory stoi u mnie na osiedlu po drugiej stronie ulicy widze go wlasnie przez okno hehe

Fajne autko W sumie mógłbym takim posmigać Ale niech mi ktoś powie co to za fele

autko Grzeska Myszy, widac go na jednym ze zdjec, silnik 1300 ze sporta mk3, a felgi z alfy romeo chyba speedline, 7x13, pomaranczowy ma takie

pomaranczowy ma ronale

[ wiadomość edytowana przez: Poramancza dnia 2005-06-19 18:17:56 ]

Fele to Ronale Attivy,reszta informacji prawdziwa ,nawet ta ze slabo jezdzilo ,we wrzesniu kolejny zlot ,mam nadzieje ze bedzie sucho i pokaze na co stac to malenstwo.

krauzer to jest auto typa u ktorego bylismy w garazu jak bylismy na srsie. pamietasz? ten kumpel Grześka

a moglibyscie wrzucic zdjecia innych aut z tego zlotu ????

hmm nie wiem czy sie z czyms nie powtorzylem

Stingray. Mmmmmmmniam

duzo fotek jest tez na stronie automobilklubu kieleckiego czyli

TUTAJ

juz w sobote kolejna edycja imprezy
jedzie ktos z tego forum?? bedzie puchar dla mini i dla opli ( kadety b,c ascony rekordy manty gt itepe )
wjazd 60 ( 40 dla czlonkow automobilklubu )
treningi od 7,30 do 10,30 w sobote a od 11 zawody

wpadajcie bedzie razniej
poza tym chetnie poogladam jakies fiaciory w akcji ( albo alfy i lancie )
krakow ma blisko ruszac dupy chlopaki

wiekszych zdjec nie bylo? photo paint czy inne pomagaja...

zdjecia jak zdjecia

pytanie czy przyjezdzasz ??

nie wiem czy dam rade bo zanim mi sie te zdjecia otworza to juz bedzie dawno po zlocie

ja bede, ale raczej z kibicami konkretnymi - ja jade pierwsza ekipa w piatek wieczor na najebke - reszta dojezdza w sobote, przyjezdzam w doborowym towrzystwie:

Kadett C Coupe 2.4L
Kadett C Sedan 2.0 16V
Kadett C Sedan 2.0 16V

takze szykujcie gacie bo bedzie ostre prócie zwieraczy

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2006-09-15 00:24:39 ]

stasiu a wiesz ze bedzie klasa dla beeemek?? moze wpadniesz swoim touringiem??

na wiosne bylo sporo roznych e30 wiec nie bedziesz sam na pewno

no oczywiscie ze bede swoja szyszunia

własnie wróciłem zabawa byla przednia łacznie z tym ze na ogisko przyniosłem saidind z domku do spalenia , a kolesia od wiejskiej manty B chcialem siekiera zaj****ć ogolnie podziekowania dla organizatorow