Uszczelka gumowa pod kopułke rozdzielacza do Cariny II 1,6 l

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie jaki jest rozmiar gumowej uszczelki pod kopułke rozdzielacza Cariny II 1,6 l silnik 4A-FE.

Może masz na myśli oring na uszczelnieniu aparatu?Musisz wyciągnac i zmierzyć.

O to chodzi ze jej tam nie ma, w miejscu gdzie powinna byc jest zasilikowana

U mnie nic takiego nie ma - zadnej uszczelki - i zadnego silikonu... i nic tam nie leci i nic sie nie dzieje - wiec mysle ze tak powinno byc pozdrowionka

Miałem co prawda silnik 2.0 i była lekko spłaszczona uszczelka w kształcie oringu.

A nie lepiej zamówić to w ASO ?? Kosztuje raptem 10,- i nie musisz główkować czy podpasuje czy nie, jaki ma rozmiar itd...
Pozdro.

No to jestem mile zaskoczony jesśi w ASO kosztuje tylko 10zl. Czy to jest pewne? Staram sie unikać ASO odkąd za plastikowy uchwyt do uszczelki przedniej szyby zapłaciłem 47 zł. Skontaktuje sie z najbliższą ASO i napiszę wam ile faktycznie żądają.Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi

Cytat:
2007-09-20 00:00:03, Jacektbg pisze:
No to jestem mile zaskoczony jesśi w ASO kosztuje tylko 10zl. Czy to jest pewne?

Miewają jeszcze tańsze rzeczy
Na chwilę obecną chyba mam taką. Zamawiałem ostatno pod kopułkę do mojej, a dziwnym trafem dostałem takie coś duże i okrągłe. (uszczelka do mnie ma dość dziwny kształt) Na rachunku mam 10zł z groszami. W piatek mają mi to wymienić. Jeżeli do mnie udziwniana kosztuje 10,- to do Ciebie zwykła okrągła nie powinna więcej

Cytat:
Staram sie unikać ASO odkąd za plastikowy uchwyt do uszczelki przedniej szyby zapłaciłem 47 zł.

Czyżbyś zamawiał w ciemno ? Ja zawsze zanim coś zamówię pytam najpierw o cenę.

Cytat:
Skontaktuje sie z najbliższą ASO i napiszę wam ile faktycznie żądają.Pozdrawiam i dziękuje za podpowiedzi

Powodzenia
Pozdro.

No i jednak jestem mile zaskoczony. Byłem w sobote w ASO. Cena 15 zł. Niestety nie mieli na stanie. Sprowadza ja za kilka dni. Jak ja dostane podam jej wymiary. Dzieki za porade.