[Coupe 97-99] na co zwrócić uwagę przy kupnie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam chciałem sie zapytać o kilka rzeczy a mianowicie temat dotyczy hyundaia coupe rok około 97-99 czym się rużnią jeśli mają oznaczenie fx a jeśli go nie mają i co najlepsze powiedzcie mi naco zwłaszcza zwrucić uwage przy zakupie bo w niedługiej przyszłości planuje zmiane autka i tak jakoś właśnie one mi przypadły do gustu a i jeszcze jedno wychodziły może modele uturbione za odzew i rady wielkie dzięki

EDIT MacTB: i Ty, stary wyjadacz tego forum przeciwko mnie? Co to za tytuł?! Tytuł ma być czytelnym przekazem co jest w środku, a tu co? Wszystko i nic, popraw się ;-P (Tytuł brzmiał: "male pytanko")

[ wiadomość edytowana przez: MacTB dnia 2007-10-05 23:21:52 ]

FX to o ile się nie mylę najbogatsza wersja wyposażenia, ale o tym niech lepiej wypowiedzą się właściciele, albo znawcy Coupe

Nie było seryjnych turbo. Były tylko 1,6 i 2,0 wolnossące...

Z tego co wyczytałem TUTAJ to niema jakiejś konkretnej różnicy pomiędzy Coupe FX a Coupe "bez FX"

A TUTAJ kilka rad

[ wiadomość edytowana przez: Rafixxx2 dnia 2007-10-06 09:50:06 ]

oj z gury przepraszam za tytuł a czy jestem przeciwko tobie jasne że nie a niby dlaczego miałbym byc i z gury wielkie dzięki za poprawke tytułu fakt dałem ciała no to co znaczy fx to już wiem a teraz jeszcze mnie intaresuje na co zwłaszcza zwrucić uwage przy zakupie a może lepiej go nie kupować

no a moje cudo w przyszłym roku będzie do sprzedania teraz troszke inaczej się prezentuje Free Image Hosting at www.ImageShack.us