Chcecie zobaczyć co ludzie potrafią zrobić z samochodu....??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
akie coś spotkałem we wtorek na ulicy........ nie udało mi się obfocić przodu ale był w podobnym stylu.... chyba 6 okrągłych halogenów mnóstwo nalepek itp...... na tylniej szybie jakieś migające światełka.... jednym słowem chyba auto świra...

Ruda Śląska przeprasza za tego Mercedesa

PS. To napewno jakiś gorol tylko zamieszkały w Rudzie...

Pełen wypas

Zajebiaszcza fura.

Nazywajmy rzeczy po imieniu! Jest to auto niedorozwiniętego umysłowo buraka i wieśniaka, który zamiast mózgu ma gówno!
Na szczęście napis na ramce pod rejestracją pozwala się od niego odciąć

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2007-09-21 11:26:34 ]

Masz rację Piter

On jest ... popierdolony

ahh te chlapacze i te 5 rur wydechowych

Ło dżisus kraj,,,,a skónnnd się ta łofiara urwała,,,,,,,czyżby z jakiejś wiochy spod Bagdadu??? czy może z głebokiej Rosji?

Gość ma specyficzny gust,,,,hje, hje, hje,,,,, i poczuci smaku

Chcialem zauwazyc ze fotograf tez jechal mercedesem, hmm ciekawe jak wygladal ten merc i czy przypadkiem kierowcy obu aut nie jechali na zlot mercedeso maniakalnych przerabiaczy

Cytat:
2007-09-21 15:20:37, maltoron pisze:
Chcialem zauwazyc ze fotograf tez jechal mercedesem, hmm ciekawe jak wygladal ten merc i czy przypadkiem kierowcy obu aut nie jechali na zlot mercedeso maniakalnych przerabiaczy

Biedny Koliber...zawsze mówiłem że kiedyś podpadnie przez tego swojego męczydresa

Seat Ibiza Stealth - niewidzialna dla radarów.

tak sie kamufluje prototypy majace wejsc do produkcji jak sie je testuje na drogach publicznych

Cytat:
2007-09-21 23:01:18, bogdan1 pisze:
Biedny Koliber...zawsze mówiłem że kiedyś podpadnie przez tego swojego męczydresa

Teee... doskonale wiesz jak wygląda mój męczydres, więc proszę mi tu bez takich....

żeby nie było cały czas wygląda tak... nic się nie zmieniło

Cytat:
2007-09-22 08:35:22, Michal-500 pisze:

cuuudo

Cytat:
2007-09-22 08:35:22, Michal-500 pisze:

szkoda tylko, ze inni kierowcy muszą To oglądać :/

Pozdr.

Cytat:
2007-09-22 23:03:54, Kolber7 pisze:
Teee... doskonale wiesz jak wygląda mój męczydres, więc proszę mi tu bez takich.... żeby nie było cały czas wygląda tak... nic się nie zmieniło

Zeby wszyscy uwierzyli to powinna byc na pierwszym planie gazeta z dzisiejsza data

Cytat:
2007-09-23 09:26:29, maltoron pisze:
Zeby wszyscy uwierzyli to powinna byc na pierwszym planie gazeta z dzisiejsza data

A nie łopata do śniegu

A czemu nie dodaliście tego do wątku "wiejski tuning" ?

Cytat:
2007-09-23 09:26:29, maltoron pisze:

nie musicie wierzyć

Cytat:
2007-09-23 13:32:07, Jacenty pisze:
A czemu nie dodaliście tego do wątku "wiejski tuning" ?

piszesz oczywiście o męczydresie Kolibra ??