| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
BartekN Miłośnik FSO FSO Atu/VW Passat St-ce/Lublin | 2003-06-29 14:15:11 Hej
Wracam wczoraj w nocy z Lublina i zaczelo sie cos dziwnego dziac.Zaczely mi przygasac swiatla a po chwili swiecic duzo mocniej niz normalnie.I tak na zmiane,cale oswietlenie we wnetrzu tez przygasalo i pozniej zaczynalo swiecic intensywniej.Nie wiem co sie dzieje.Jak sadzicie co sie moglo stac? |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2003-06-29 17:28:50 Na mój gust to regularor napięcia,lepiej się tym zajmij,mnie przez to akumulator diabli wzięli(wykipiał) |
will Miłośnik FSO ford scorpio krakow | 2003-06-29 23:01:25 mialem to samo tylko za pozno sie zorientowałem ze to regulator wyladowal mi jeden akumulator tak ze nie nadawał sie do uzytku. a nowy który kupilem wygotowal sie.a wszystko to była wina regulatora napięcia!!!!!!! tu podziekowania fachowcom ktorzy sprawdzali mi kilka krotnie ładowanie i mówili że jest super!!!! |
Nabauab Miłośnik FSO Polonez, Tico i Room ... Stargard | 2003-06-29 23:33:37 I jeszcze blacha pod akumulatorem zaczęła rdzewieć przez kwas |
BartekN Miłośnik FSO FSO Atu/VW Passat St-ce/Lublin | 2003-06-30 14:59:44 Hej
Dzieki za odpowiedzi,tylko powiedzcie mi gdzie sie znajduje ten regulator napiecia.Z gory dzieki |
will Miłośnik FSO ford scorpio krakow | 2003-06-30 15:13:48 tak jest w starym typie czarna skrzyneczka, w plusach na samym alternatorze!!!!! |