| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamus0 Multipla 1,9 JTD Łochów | 2007-09-24 21:22:46 Pytanie takie:
czy można kupić pojedynczy przewód WN ten główny od cewki do kopułki?? Jak ktoś wie gdzie to niech da znać bo ja już kilkanaćcie sklepów oblatali i tylko komplety. Wiem wiem - nie wymienia się pojedynczo ale ja dopiero co kupiłem nowe za 180 zeta a po pożarze brak mi głównego i szkoda mi tamte wywalać albo płacić 80 za właściwie jeden potrzebny. Pozdro Adam |
adamus0 Multipla 1,9 JTD Łochów | 2007-09-24 21:39:07 Właśnie teraz jest u mnie ten ze starego kompletu i czuję że nie domaga.
|
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-09-25 10:30:06 Ten kabel nawala i unieruchamia auto |
Zzzz Opel astra Torun | 2007-09-26 21:23:14 kable mozna kupic na sztuki ale czesto sa kiepskiej jakosci- ja kiedys skusilem sie na taki zakup (kabel miedzy swieca a kopulka)
i po kilku kilometrach silnik zaczal przerywac -okazalo sie ze z nowo nabytego kabla pod wplywem temperatury rozpuscil sie i splynal ten gumowy kapturek ktory zaklada sie na swiece , widocznie guma byla slabo zwulkanizowana . Jak te gumowe nakladki masz ok ze starego kabla to mozesz sobie rozebrac i przerobic inny kabel potrzebne sa kombinerki plaski wkretak ,1 piwo i 10 minut czasu. |