Debata Mlaskacz vel Kwach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie cipta o mówce bo łojcyzna w potrzebie !!!!

OCB...?

z dwojga złego wolalbym jednak pis, ale i tak zagłosuje na PO lub UPR, zero konkretow ze strony LiDu, momentami w moim odczuciu Kaczynski niszczył Kwacha (najpierw Moskwa teraz Bruksela ) nie jestem zwolennikiem PiSu ale takie sa moje odczucia po tej debacie, mozliwe ze PO straci wiele głosów po dzisiejszym:/

może KTOŚ (M) wywalić z naszego forum ten chory wątek??...BłAGAM !...

Panowie...mało Wam tego bagna ??....to kupcie wszystkie dzienniki w kiosku i czytajcie , czytajcie ...do zarzygania...ale proszę....nie tutaj na ten temat ...TO NIE JEST FORUM POLITYCZNE !!

Cytat:
2007-10-01 21:35:55, bogdan1 pisze:
może KTOŚ (M) wywalić z naszego forum ten chory wątek??...BłAGAM !... Panowie...mało Wam tego bagna ??....to kupcie wszystkie dzienniki w kiosku i czytajcie , czytajcie ...do zarzygania...ale proszę....nie tutaj na ten temat ...TO NIE JEST FORUM POLITYCZNE !!

Przecież mówię nie cipta o mówce czy jakoś odwrotnie

Rodacy pomózcie POLSCE, i przed wyborami zabierzcie babciom dowody.

Cytat:
może KTOŚ (M) wywalić z naszego forum ten chory wątek??... NIE JEST FORUM POLITYCZNE !!

Popieram.Miejsce łajna jest w szambie.

Mlaskach w bagażu się nie zmieścił, więc nie wie jak Kwacha przyjmowano

Sam tytuł jest z błędem.. powinno być M..... vs K..... bo "vel" to tak jakby to ta sama osoba a tym to już nie wiem kogo się obraża

Cytat:
może KTOŚ (M) wywalić z naszego forum ten chory wątek??...BłAGAM !... Panowie...mało Wam tego bagna ??....to kupcie wszystkie dzienniki w kiosku i czytajcie , czytajcie ...do zarzygania...ale proszę....nie tutaj na ten temat ...TO NIE JEST FORUM POLITYCZNE !!

zgadzam sie w 100%

Cytat:
2007-10-02 11:37:30, Jacenty pisze:
Sam tytuł jest z błędem.. powinno być M..... vs K..... bo "vel" to tak jakby to ta sama osoba a tym to już nie wiem kogo się obraża

Niech Pan się nie psedzeźnia