[S] Klasyka 1978r, silnik 600ccm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Sprzedam fiata 126p 600 z 1978r.
Cena 999zł do dużej negocjacji - zależy mi na czasie.

Więcej informacji :

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-09-23 10:32:18 ]

REGULAMIN!!

[ wiadomość edytowana przez: CEHU dnia 2007-09-22 18:21:25 ]

Panowie nie banować fura warta kazdej ceny ful wersja z zamykanym schowkiem

autko może w troche zaniedbanym stanie ale remontuje je od jakiegos czasu i trudno utrzymać porządek

W tym niebieskim, zamykanym schowku jest apteczka. Do auta dodaje duuuzo częsci, a jeżeli cena bedzie odpowiednia to dorzucam "Chromy" w dobrym stanie z mocowaniami

Autko było w rękach 1 osoby przez te lata i zrobiło ok 3600km !!! (kilka razy w roku do kościoła i do garazu...) ja w 1 miesiac zrobiłem 600km i autkiem sie fajnie jezdzi

[ wiadomość edytowana przez: djmatys88 dnia 2007-09-22 22:29:13 ]

piszesz ze oddasz na zlom, jesli tak to sprzedaj mi go za 300 zl

szczerze to dlatego pisałem że cena do DUŻEJ negocjacji,, ponieważ chce za niego minimum dostać 700zł.. ale to tez nie powiedziane że to będzie moja ostateczna propozycja. Zobaczymy czy będą chętni z allegro, jak nie to cena pojdzie w dół, bo moge go trzymać w garażu do połowy października...

up

duzo rdzy? i co to za lakier?

lekkie otarcie na błotniku, na drzwiach malutkie kropeczki, no i ta podłoga... jest dziura w miejscu gdzie była spawana szyna. Wystarczy podłożyć kawałek blachy, kilka spawów i po sprawie. Wziął bym sie za to wcześniej ale jakieś hu** ukradli prąd w garażu

Lakier to złota perła z palety Fiata. Jak sie na niego w słońcu patrzy to wygląda jak kameleon mieni się od żółtego, przez złoty do pomarańczowego..

ktoś chętny za 500 lub nawet mniej?? może być bez umowy... na części, na kilo... byle szybko

auto w tym tygodniu będzie cięte bo nie ma chętnych...

był dzisiaj 1 kupiec ale nic z tego... ;/
W środe bede go oddawac na złom wiec prosze sie szybko zastanowic !!! 300zl za całego !!

moge sprzedac bez umowy... na czesci lub cokolwiek...

jak stoi OC i moze zdjec nieco?

oc sie skonczyło... wolałbym go sprzedac jako dawce organów bez umowy...

zdjęcia :
http://fiat126p.pl/forum/viewtopic.php?t=30966&start=0