| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-11-29 23:52:14 Czy ktos wie coś o planach dotyczących produkcji omegi ??? nie mogę złapać żadnego umysłowego z GM i Opel Polska który udzieliłby mi wyczerpujących informacji - doszły mnie słuch że Opel jeszcze do końca roku 2003 będzie produkował i sprzedawał Omegę C ( Omegę 2000 czy jak kto woli B po face liftingu ). GM ma zamiar wpowadzić popieprzony autobus Signum jako super luksusową furę ( co prawda z rodziny nowej Vectry ale cholera ich tam wie ). moje pytanie brzmi co dalej z omegą. wszystkich cokolwiek wiedzących proszę o kontakt na mail lub prv
pzdr ( jest to powtórka postu na OKP ale zależy mi na informacjach :| ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- >>> www.urg.prv.pl <<< naprawdę NIC nie wiecie ??? |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2002-12-05 15:54:25 Słyszałem, że następcą ma być Opel Signum. Niestety wygląda z przodu jak nowa Vectra http://www.europe.opel.com/brand_sites/signum/index.html pozdro 3 |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-05 20:57:46 no tak ale signum to autobus na bazie nowej vectry |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-05 21:31:21 a jednak...
miałem nosa co do programu Olympia ... Nowa Omega przewidziana na rok 2003 bedzie podobna do nowej Vectry, Signum, Merivy, Corsy itd.... oto jej zdjecia: jak sie pozbieram napiszę cos więcej
![]() |
DanDan HONOROWY WETERAN BMW Świętochłowice | 2002-12-05 22:51:00 Patrząc na foto to jestem szczęśliwy posiadaniem takiego klasyka jak OMEGA A |
arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2002-12-06 11:06:13 No cóz nie wiem jak Wam, ale mnie się to auto ze zdjątek cholernie podoba. Aż serducho zabiło mocniej... Jezeli tak ma wyglądać nowa Omesia to już chciałbym ją mieć. Niestety ta kasiorka...Uważam, że jest to jeden z najładniejszych projektów jakie widziałem w ostatnich latach.
Pozdr |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-08 09:52:31 no cóż patrzyłem na zdjęcia i dalej mam mieszane uczucia
- po pierwsze omega 2003 jak widać dalej jest konsekwentnie zrobiona zgodnie z programem olympia - co za tym idzie design wszystkich opli stał sie taki sam: olbrzymie reflektory ( o 2 numery za duże ) jak w cadillacu cts , new edge karoserii podobnie jak w focusie co chyba najbardziej mną wstrząsa - po drugie jeszcze nie wiadomo jakie wnętrze - jakie silniki ??? pożyjemy zobaczymy pzdr a wersja caravan ( hmmm ordynarna ... , japończyk wyłazi każdym skrawkiem karoserii) ps. bardziej TO przypomina liftback niż sedana ---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++--- >>> www.urg.prv.pl <<< |
gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-12-08 15:39:19 Panowie przykro mi to stwierdzic, ale to co zobaczylem na zdjeciu ponizej, to juz nie jest OMEGA to juz jest jakis karakan, a nawet rzeklbym kondom. To cos wyglada jak Focus a''la Octavia. Jest mi bardzo przykro i smutno i nie wiem jak wyrazic swoj bol.
Na koniec apeluje jeszcze do posiadaczy A i B. Pielegnujcie malenstwa, zeby za kilkanasie lat pokazac ludziom co to jest prawdziwa OMEGA. Bo przyszlosc nam sie za bardzo wkrada. Pozdro. |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-12-12 23:00:51 witam po długiej nieobecności.OKP miał problem z moim logowaniem. jakość zdjęć niezła ale zawartość..............TO BOLI!!!!!!!! Prowo znów masz rację i dołączam się do tego co napisałeś. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-01-02 19:23:55 Jeśli mam być szczery, to linia przypomina trochę Passata, ale jeśli tak jak pisze Kartos zachpwany będzie tylny napęd i gabaryty, to sedan jeszcze do łyknięcia. Natomiast kombi to kompletna pomyłka skrzyżowanie Citroena z Fordem. |
disel Gliwice | 2003-01-03 00:46:06 omega ????????
>/www.autoefl.p koniec bestii? [ wiadomość edytowana przez: disel dnia 2003-01-03 09:49:49 ] |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-01-03 07:17:52 chevrolet omega dalej produkowany w brazylii - co w tym dziwnego ? taki sam jak cadillac catera zastąpiony już przez CTS-a. a w te rewelacje na wa.ski.prv nie chce mi się wierzyć |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-01-03 07:53:53 po za tym kolega mamad w swoim artykule pominął kilka istotnych rzeczy: Nie tylko Omega B była produkowana w Europie i Stanach ( Pomijam fakt istnienia Holden VX Commodore w Australii o którym mamad nie wspomina słowem ). Również model A był sprzedawany w stanach ( w australii też
pzdr |