[S]126p troche gratów do klasyka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam troche rzeczy do sprzedania są wystawione na allegro, ale podejrzewam że i tu może ktoś szukać. Drzwi chce za 100-110 za komplet, instalacja elektryczna do starego typu nówka 40-50zł a reszta jak kto uważa Felga cytrynka, blok silnika prawie kompletny do 600, głowica do 600, panel środkowy z pompką spryskiwacza do starego typu, kontrolka paliwa do kapliczki i kilka lementów do kapliczki, linka rozrusznika nowa. Więcej opisów na allegro.
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Blady dnia 2007-09-11 09:49:04 ]
[ powód edycji: [S]!! DO LINKÓW NA ALLEGRO JEST PODWIESZONY TEMAT!! ]

Masz regulator napięcia alternatora, nowy. Jakby coś kupuję, oczywiście po chociaż ciut niższej cenie niż w sklepie

jesli instalacja jest kompletna(przod/tyl/bezpieczniki itd) to biore.

trzeba qrwa skonczyc z wylaczaniem wycieraczek poprzez nacisniecie klaksonu...

czy drzwi wygladaja od wewnatrz jak od zewnatrz? jaki stan zawiasow?

jesli mike sie rozmysli to wzial bym instalacje

ma ktos jakis namiar na ostrego ? bo bede jutro w kraku to jakby to byla taka instlka jak szukam to bym go nawiedzil gdzies tam..

Ile za głowicę?

ostry wyslij mi na pw telefon do siebie. w niedziele dopiero sie skontaktuje co i jak z instalacja

pzdr

Bardzo przepraszam że nie odpisywałem. Drzwi są w dobrym stanie poza małym wgnieceniem co widaćna fotkach, zawiasy w dobrym stanie. Instalacje do standarda (ogólnie tak określam bo nie jest do fl-a) mam tylko przód niestety. Cena głowicy dogadamy się jakoś daj propozycje Blok jest kompletny (wałek + rozrząd, korbowód, zamach, tłoki... )

[ wiadomość edytowana przez: Ostry87 dnia 2007-09-13 23:38:48 ]

Up

Jezeli kolor drzwi to piasek sahara czylki klasykowy żółty to biore .

odklepuje instalacje jesli to tylko przod

pzdr

Ciężko mi stwierdzić czy to ten kolor:/ Jest podobny do piaskowego, tak że musiałbyś sam ocenić Bo nie chce kogoś wyrolować

Instalacja elektryczna 50-60 zł, głowica 20zł, drzwi zostały prawe 50zł, linka rozrusznika nówka.

UP

up