| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2007-09-12 12:09:18
Reszta na: www.wyscig-gorski.info a dyskusja tutaj: www.forum.rajdy.org.pl/index.php?showtopic=465 zapraszamy ![]() |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2007-09-12 12:41:04 No pieknie! Szkoda ze nie bedzie mnie w Polsce...
Koniecznie skontaktujcie sie z S.Firtlem, on bardzo by chcial miec 1 eliminacje Bergu w Polsce a lokalizacja jest idealna dla Czechow i Slowakow. |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-09-12 13:36:00 witam,
ruszalem temat i konktaktowalem sie z organizatorem. Trasa ma liczyc okolo 4,5 km dla kierowcow licencjonowanych. w przerwie pomiedzy ich podjazdami treningowymi mialby sie odbyc niby wyscig dla nas amatorow ale uwaga kruczek jest - my mielibysmy sie scigac TYLKO na dystansie okolo max 1,5 km.... Dlatego ja odpuscilem start bo nie uwazam tego wyscigu za atrakcyjny. No chyba ze cos sie zmienilo od tamtego tygodnia bo powiedzialem organizatorowi ze "w sumie jak to tylko 1,5 km to raczej chyba za duzo ludzi im moze nie przyjechac.." On stwierdzil wtedy ze raczej napewno nie wyrobiliby sie czasowo puszczajac 50 amatorow i do tego kierowcow licencjonowanych po 4,5 km. koszt 150 jest jak najbardziej ok dla amatorow ale kurde taki krotki odcinek to troszke lipnie jak dla mnie. tak czy inaczej jakby sie ktos wybieral to bedzie wymagajace badanie BK bo sie chlopaki chcieli zabezpieczyc i plan byl taki ze jakies dwa tygodnie wczesniej bedzie badanie wstepne BK i jak koles (p.Szczechura z obr) cos by znalazl co by mu sie nie podobalo to bylyby te dwa tygodnie na zlikwidowanie usterek(bylby zaznaczone na karcie bk i w dzien imprezy tylko te jeszcze sprawdzane). Mozna nie jechac na to wczesniejsze bk tyle ze w dzien imprezy ryzykujemy ze nas niedopuszcza jakby cos im nie pasiło. no to tyle
pzdr |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-09-12 13:42:58 hmmm na stronie pisze ze amatorzy pojada cala trase.. hmmm czyzby sie cos zmienilo w przeciagu tygodnia ? zara tyrkne do kolesia :> |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2007-09-12 14:12:40 qwa nie mam klatki ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2007-09-12 14:15:28
tyrknij tyrknij, bo ja nawet nie mam pojęcia, bo jestem od produkcj www, a klatki nie mam to sie nie interesowałem nawet |
130TC (S) Furious Moderator 126p Jaworzno | 2007-09-12 20:50:41 I jak Mike? Wiemy coś? |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2007-09-12 20:56:19 wejdz na forum z pierwszego postu, tam gość wyjaśnił |
130TC (S) Furious Moderator 126p Jaworzno | 2007-09-12 21:04:44 Dzięki za info.
Czyli trasa pełna (4700m)... hmm... no ciekawie to wygląda ![]() |
PG F&F Sympatyk Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2007-09-12 21:12:52 no prosze piekna trasa ![]()
|
5Turbo F&F Wolny Słuchacz :) Promot Mondial 84 & ... Zabrze | 2007-09-12 21:16:32
Ciekawe czy moj maluch ktory w tym roku startowal na 2 trasach gdzie ida ms europy w gorskich by przeszedl to bk ![]() |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-09-12 22:20:09
hmm no wiemy i mamy odmienne info anizeli ktos kto pisze na tamtym forum. Dzwonilem i pytalem i pan juz teraz coprawda mniej wyrazistym tonem ale mowil mi ze raczej nie bedzie to cala trasa do by sie niewyrobili czasowo. JEDNAKZE jesli bedzie malo zawodnikow np licencjonowanych to wtedy moze uda sie zrobic tak zeby amatorzy takze jechali calosc trasy. Albo na odwrot jesli bedzie duzo licencjonowanych a malo amatorow to tez moze uda sie zrobic tak zeby czasowo bylo ok i amatorzy jechali calosc trasy. TAK CZY INACZEJ na dzien dzisiejszy jest nadal kawalek trasy. Komorke do tego pana dostalem od AK Beskidzkiego i mam tez nazwisko wiec wiem na kogo moge powolywac swoje info. Stanelo na tym ze powiedzialem ze bede dzwonil za kolejny tydzien(dzwonilem tydzien temu z koleii i dalej tak do konca nie bylo wiadomo) i jesli sprawa sie wyklaruje to wtedy dopiero sie zapisze. lista zgloszen jest do 25.09 Napewno nie pojade jesli bedzie tylko ta trasa 1,5 km. Wogole to mi sie nie podoba ten haos informacyjny. Tak jakby nie moglo byc czarno na bialym. aha- to co pisze na stronie: "Przebieg zawodów. Podczas obydwóch rund, amatorzy pojadą po tej samej trasie co zawodnicy posiadający licencje. Podczas podjazdu zapoznawczego pojadą razem z zawodnikami licencjonowanymi. Dwa podjazdy wyścigowe odbędą w przerwie pomiędzy podjazdami treningowymi i podjazdami wyścigowymi dla kierowców licencjonowanych" znaczy tylko tyle ze amatorzy pojada fizycznie po tej samej drodze zamknietej i zabezpieczonej co licencjonowani... Bo o ten fakt zapisu takze pytalem. w tym jest tylko ten fragment trasy zawarty. tyle wiem na dzisiaj |
130TC (S) Furious Moderator 126p Jaworzno | 2007-09-12 22:26:02
Podejrzewam, że decyzje podejmą po zamknięciu listy zgłoszeń, bo będą wiedzieć ile załóg się spodziewać. |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-09-13 00:43:53 no tak tylko ze ja decyzje o starcie moge podjac dopiero jak bede wiedzial co jade tak wogole
jak cos bede w kontakcie smsowym z kims kto sledzi temat z powodu wyjazdu. a moze cos nowego sie pojawi.. pzdr |
dommel F&F MEMBER Fiat 126p Kraków | 2007-09-13 08:02:36
Jak dla mnie (i większości czytających) to oznacza, że jedziemy tak jak licencjonowani t.j. cały odcinek. Takie (wyedytowano) niedopowiedzenia psują tylko atmosferę całej imprezy. Tak jak Mike nie będę się pisał na niewiadomo co - szkoda... |
LoRd_S F&F Sympatyk 126p Bielsko-Biała | 2007-09-13 11:11:45 właśnie rozmawiałem z organizatorem, z jego informacji wynika co następuje :p - nie wiadomo kto rozpowiada takie plotki, ale amatorzy jadą CAŁĄ trasę, w razie olbrzymiej ilości załóg zostanie zmieniony harmonogram, a nie TRASA
na 95% można to przyjąć jako dobrą monete, 5% zostawmy na sytuacje losowe :] |
DAWCY 126 1242ccm Żywiec (Bystra) | 2007-09-13 21:55:25 Hehe no to wpytke Na Żar rzut moherem i nie ukrywam ale trasa znana Byleby tylko bk przejść a pogoda dopisala i będzie super impreza |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-09-17 01:07:15
a jest mozliwosc zebys podal mi numer tel do goscia ktory tak co powiedzial ? zadzwonie i porozmawiam co i jak nastepuje i zeby sobie jaj z ludzie nie robiono. bo jesli ja dostaje numer tel w siedzibie AMK do Pana ktory sie ZAJMUJE tym wyscigiem i udzieli mi WSZELKICH informacji na ten temat no to sorry ale cos tu nie gra. mam oczywiscie nazwisko swojego rozmowcy i chce to skonfrontowac. no chyba ze to jest tylko robienie sobie marketingu wogokolo imprezy ktora ma aspirowac do czegos wiecej niz tylko do zwyklego wyscigi gorskiego... pzdr |
DAWCY 126 1242ccm Żywiec (Bystra) | 2007-09-21 16:32:29 To kto się wybiera? Dzisiaj jest bk1 w bb. Ja tak do końca to nie wiem co do specyfikacji klas, na bergu to wszystko pięknie ladnie na papierze czarno na bialym ujęte a tu kupa wielka |
130TC (S) Furious Moderator 126p Jaworzno | 2007-09-21 19:20:54 Ja odpuszczam... zawias się dopiero robi, gaźnik będzie w przyszłym tygodniu. A nie chce jechać w ciemno na BK-2. A więc... kierunek Tychy 7.10. Szkoda, bo mogła być fajna impreza, ale dziwią mnie te niedomówienia. Wpadne na Żar ale tylko na oglądare. |