Wymontowanie instalacji LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc mam trakie pytanie:

Chce kupic samochod i mam juz upatrzony ale koles troche za duzo chce. Powiedzialem mu ile moge mu dac a on na to ze jesli tak to ok ale on chce sobie wyjac instalacje gazowa bo dal za nia 6500 i niechce tego stracic. Pytanie moje jest czy wogole mozna wyjmowac instalacje skoro jest to wbite i w karte pojazdu i w dowod. PO za tym jak on chce sprzedac samochod z dziurami w kolektorze dolotowym?? Poradzcie cos zebym mogl goscia uswiadomic albo zebym z siebe durnia nie zrobil.
Dzieki serdeczne pozdrawiam.

6500 ? To co to za instalacja i kieyd zakladana ? Powiedz ile chce Ci opuscicza wyjecie tej instalacji ? Jak z prawnego punktu widzenia to wyglada to nie wiem , ale technicznie jest o wiele latwiejsze niz montaz , weic z tym nie ma problemu. A jesli o same dziury po wtryskiwaczach Ci chodzi (bo domyslam sie ze to sekwencja IV gen) to otwory sa nagwintowane i wkreca sie w nie na kleju srubki o odpowiedniej srednicy.

wyciąg instalacje lipnego paliwa gazowego (lpg) a załóż eko system.jest to zajefajny systemik na jednostkę zapłonową jaką są bździny.a jak wyciągnie to wyjebiesz z dowodu tą instalacje i wdupcysz systemik bździnowy