Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-13 23:59:16 Po co piszesz dwa takie same tematy? Nie napisałeś do czego chcesz go wsadzić. Nie zauważyłeś ze jest przycisk "Edycja" przy kazdym Twoim poście? Moze z niego skorzystasz i skoro tu juz sie pojawilu odpowiedzi to pozostanmy przy tym temacie.
Właściwie to wszystko masz tu: Fiat DOHC engine into the Lada - chyba znasz angielski? Z reszta słowniki są, znajomy jakis na pewno zna - poradzisz sobie ![]() A po polsku tez cos podobnego widzialem ale nie moge znalezc teraz. |
![]() kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2003-07-14 08:33:46 Sorki, zle zrozumielam Twoj post. Jesli chodzi o przekladke- musisz mies silnik, skrzynie, rozrusznik, przednia czesc walu i dwururke. Chlodnica zostanie fiatowska pod warunkiem ze jest schowana w scianke i posiada wlekw na rurce oraz elektryczny wentylator. polskiej skrzyni nie dospasujesz, chyba ze masz kolnierz z F124sport, ale o taki kolnierz trudno, pozatym polska skrzynie nie grzeszy wytrzymaloscia. wiencej info znajdziesz np na stronie listydyskusyjnej FSO
( http://www.lotnisko.zax.pl/fso/przekladka.html ) |
![]() MCQUEEN F&F Sympatyk Fiat 127 Łódź | 2003-07-14 17:08:47 Sadze że ten opis Przekładki DOHC do łady jest bardzo dobry... może ktoś sie pokusi o tłumaczenie... wzbogaci się nam stronka klubowa. |
![]() Simon_126 F&F Sympatyk /F/I/A/T/ CCS Nowy Sącz | 2003-07-14 18:44:58 Jestem dość dobry z angielskiego ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-14 19:26:03
A ten Kosy jest zły? Z resztą na F&F tez jest taki artykuł jego autorstwa. Ja juz kilka dni temu zaczałem tłumaczyć ten od łady na własne potrzeby (i znajomych) ale moge go podrzucic jak skoncze (zostala mi jeszcze polowa). Jesli zarząd zechce oczywiscie ![]() Kosa, ten artykuł do którego linka zapodałeś widze po raz pierwszy - czy to ty jestes na tych zdjeciach? Skoro mozna to zrobic w takich warunkach to ja juz sie nie boje robic w garazu ![]() [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2003-07-14 20:07:15 ] |
![]() kosa131 (S) Furious Moderator 3x Fiat 131 (kombi, ... Szczecin | 2003-07-14 20:55:18 RaceD: tak, na zdjeciu jestem ja i kolega ![]() ![]() |
![]() Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-22 03:17:26
hehe, trochę się przeliczyłem - wtedy to nie była nawet 1/5 ![]() Dopiero teraz mam połowe, a nawet trochę ponad (ok. 3/5). Mam nadzieje że zdąże zanim bede zmuszony przeinstalować winde - chodzi mi juz tylko jakies 20% programów, reszta albo sie krzaczy albo wcale nie pali (GG ![]() No ale bede mogl to skonfrontować z własnymi doświadczeniami bo własnie sie zabralem kilka dni temu za silnik. Ech, szkoda ze tak mało czasu na wszystko... |