MotoNews.pl

Dalsze kłopoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam juz schematy i wszystko gotowe do załozenia nowego licznika do mojego sprzeta, tylko nie pasuja koncowki te od kabli, co wiedziałem od razu, tylko nie wiem co dokupic zeby pasowało, czy same nowe te wtyczki do zegarow, podłuzne czy trzeba kupowac całe kable z wtyczkami, wie ktos moze jak to sie nazywa, albo co kupic ??

Najlepiej jakąs starą wiązkę za szrocie

a jak to sie nazywa koncowki wiazki przedniej do zesawu wskaznikow czy jak, bo jak w sklepie tlumaczyłem to robili wielkie oczy i mowili ze nie ma.

a jak to sie nazywa koncowki wiazki przedniej do zesawu wskaznikow czy jak, bo jak w sklepie tlumaczyłem to robili wielkie oczy i mowili ze nie ma.

Cytat:
2004-07-23 19:43:58, poldek89 pisze:

Do sklepu trzeba najlepiej pojsc z zegarami i im pokazac. Choc w moim to sie zawsze z tymi zdziercami dogadam. A nazywa sie chyba tak jak mowisz.

ja tez nigdy nie mam problemu jak czegos szukam do mandaryny czy plusa tule ze musze podac zazwyczaj jaki rodzaj bo jak wiadomo cos co pewien czas zmieniali jak np. pasek rozrzadu wedlug katalogu byl inny niz w moim ale coz jak wyjalem pojechalem pokazalem i okazalo sie ze ten co potrzebuje jest jeszcze tanszy hi nie ma jak to samemu naprawiac samocho d

Cytat:
jak wiadomo cos co pewien czas zmieniali jak np. pasek rozrzadu wedlug katalogu byl inny niz w moim ale coz jak wyjalem pojechalem pokazalem i okazalo sie ze ten co potrzebuje jest jeszcze tanszy

najbadziej bawi mnie jak kupuje gdzieś np tłumik i koleś wyskakuje z tym katalogiem bosalu i zaczyna się wymądrzać i wychodzi, że do mojego trucka pasuje coś tam i inne rzeczy ogólnie nic nie psauje

to wtedy sie mówi że "mam teraz z Audi ale troche za głośny jest"
i gość traci wszystkie argumenty