Przekroje do 2101 i 2102

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam fajną książkę do mojej 2101 i do 2102 z przekrojami prawie wszystkich podzespołów i opisem części w języku rosyjskim, francuskim, niemieckim, angielskim i chyba hiszpańskim (albo włoskim - nie mam książeczki przy sobie). Niestetu nie po polsku. Była w oryginalnym wyposażeniu mojej Łady która jest wersją francuską i tam została kupiona przez mojego poprzednika. ( przy okazji info dla Miłego - model 2101 w roku 1986 sprzedawany na rynku francuskim miał gumy Good Year'a, cztery pasy bezwładnościowe i pas biodrowy z tyłu na środku). Może ktoś ma dostęp do dużego skanera i można kśiążeczkę wrzucić na stronkę klubową. Może się przydać właścicielom wszystkich klasycznych Ład, nie tylko 2101 i 2102 - przecież mechanizmy są te same. Problem jest w jej rozmiarach - format A3 lub troszkę większy. Jakby co to mogę ję wyporzyczyć do zeskanowania.
Andrzej

Ja chetnie podejmę sie zeskanowania
ale sprawdź najpierw czy to nie te same przekroje które znajduja się na stronie:

katalog.bos.ru

Chyba jednak to samo, więc raczej nie ma potrzeby powtarzać.
andrzej

Dzięki Andrzej za to info przy okazji. Na pewno to dorzucę, bo w opisie 2101 mam również przebieg różnych modernizacji przeprowadzane w czasie produkcji 2101, więc to też będzie można gdzieś w środek dopisać.