Bezpiecznik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka
Mam mały problem, co kilka - kilkanaście dni pali mi się bezpiecznik na którym są zapięte światła postojowe, niby mały problem bo z przodu mam mijania ale z tył pozostaje ciemny jak się spali bezpiecznik i nie chciał bym żeby mi ktoś zmniejszył bagażnik
ktoś z tym walczył albo ma jakąś propozycję?

Cytat:
2007-10-08 10:50:10, el_pashchaco pisze:
Hejka Mam mały problem, co kilka - kilkanaście dni pali mi się bezpiecznik na którym są zapięte światła postojowe, niby mały problem bo z przodu mam mijania ale z tył pozostaje ciemny jak się spali bezpiecznik i nie chciał bym żeby mi ktoś zmniejszył bagażnik ktoś z tym walczył albo ma jakąś propozycję?

zapal światła i otwieraj/zamykaj drzwi. Być może masz przecięty kabel i zwarcie w harmonijce pomiędzy drzwiami a słupkiem.
a jak nie - to musisz szukać zwarcia... długo i mozolnie. Czasem powodem zwarcia może być nawet żarówka...

Cytat:
2007-10-08 10:50:10, el_pashchaco pisze:
Hejka Mam mały problem, co kilka - kilkanaście dni pali mi się bezpiecznik na którym są zapięte światła postojowe, niby mały problem bo z przodu mam mijania ale z tył pozostaje ciemny jak się spali bezpiecznik i nie chciał bym żeby mi ktoś zmniejszył bagażnik ktoś z tym walczył albo ma jakąś propozycję?

A to jest ten sam bezpiecznik od podswietlenia zegarów? jak tak, to u mnie było to spowodowane zwarciem za radiem (radio normalnie działało o dziwo). A moze masz cos nie tak z zarowkami?

Pozdr.

tak, to ten sam bezpiecznik, czekam kiedy znowu sie spali to sie moze tym zajme