MotoNews.pl

Montaż lpg w okolicach szczecina?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chce założyć instalacje gazową do Łady 2107 , znacie jakieś dobre zakłady w okolicy Szczecina?
Pozdrawiam , z góry dziękuję.

Ja tez chcialem wstawic do swojej łajdaczki ale narazie cierpie na brak kasy Podobno calkiem dobrze jest w ELPI GAZ, ceny do gaznikowcow ok. 1500 zl Jednak specjalista ze mnie w tej dziedzinie raczej marny wiec za bardzo nie pomoge. W razie co znalazlem taka stronke ze Szczecin, moze sie przyda: http://republika.pl/gaztech/

W Szczecinie jest 16 zakładów z homologacją + 1 w Policach +1w Tanowie, nie wiem na który się zdecydować.
W sieci dostępny jest wkaz firm z homologacją wraz z siecia dealerska w formacie pdf.
Pozdrawiam

WITAM.
JA U SIEBIE LPG ZAKŁADAŁEM U GOŚCIA NA KRZEMIENNEJ-PODJUCHY(ZA SZKOŁĄ NA F.SZAREGO PO PRAWEJ STRONIE)FACET DOBRZE ROBI(CHYBA), ALE Z TERMINAMI JEST TROCHĘ NIESŁOWNY(MÓWI ŻE NP. SAMOCHÓD DO ODBIORU BĘDZIE WIECZOREM, A W RZECZYWISTOŚCI JEST DO ODBIORU DNIA NASTĘPNEGO PO POŁUDNIU).ZAKŁADAŁ TEŻ GAZ MOIM RODZICOM (TEŻ W SAMARCE) I JEST OK.
NIE POLECAM PANA Z OKOLICY GRANITOWEJ/BATALINÓW CHŁOPSKICH -->>PARTACZ DO KWADRATU.
SŁYSZAŁEM ŻE W "JOT" NA STRUGA DOBRZE ROBIĄ .
RESZTY ZAKŁADÓW NIE ZNAM.
POZDRAWIAM

A ja polecem fachowca z Gryfina,cena z jakimś elktronicznym przekaźnik czy przełącznikiem to 1400zł,gościu naprawdę zna się na rzeczy i bardzo dobrze zakłada jeżeli chodzi o łady.(sprzedawca ze sklepu na Pocztowej tez go polecał).A pozatym jest chyba najtańszy.Z ojcem też objeździliśmy cały Szczecin, Police i Tanowo i wkońcu zdecydowaliśmy sie w Gryfinie.
P.S.Gaz zakładaliśmy do łady 2107 92r.
pozdrawiam
Jarek

TEN MÓJ "FACHOWIEC" DO NAJTAŃSZYCH MOŻE I NIE NALEŻY, BIERZE OK.1500-1800ZŁ. CENA ZALEŻY OD BUTLI. U MOICH RODZICÓW (SAMARKA 1300)MONTPOWAŁEM Z BUTLĄ W KOLE ZAPASOWYM (U SIEBIE TEŻ TAKĄ MAM). A Z TEGO CO WIEM BUTLE TAKIE TROSZKĘ KOSZTUJĄ

POZDRAWIAM