[K] aparat zapłonowy cewka moduł fiat 132

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię pilnie Aparat zapłonowy bezstykowy na głowice(na wałek wydechowy)!! z modułem i cewką , sprawne w bdb stanie lub NOWE !!Do fiata 132/Argenta 2.0 DOHC!!

jak cos to modul i cewe mam, do tego wiazke do digilexa , rozdzielacz na glowiczke potrzebuje, tzn zebatke sama do przerobienia aparatu zelmot 4498 do argenty, reszte mozesz dostac

największy problem to chyba z orginalnym aparatem bezstykowym na głowiczke... nie chce dawać polonezowskiego , jakoś nie mam przekonania że to będzie działac jak trza w 2.0 na poziomach...
zębatke z rozdzielaczam mam - bo mam stykowy aparat z 1.3 z bloku przerobiony na głowice jeździ , ale jakoś tak...słabawo

chce orginalny bezstykowiec z 2.0 DOHC

Nowy jest droooogi ... drooogi .... może mniej niż tysiąc .... ale drogo. Jakbyś chciał, to mogę ci załatwić z kraju pana Forda.

nie no bez jaj nie lubie drutu w aucie , bo wcześniej czy później jest kosztowniejszy niz jednorazowa wymiana części na nowe , ale bez przesady

interesuje mnie komplet w jakiś normalnych pieniadzach , sprawny w bdb stanie , nowy jeśli ktos ma "nieużywany " zalegajacy ze starych zapasów , około tysiąca za aparat zapłonowy nie dał bym , bo musiał bym go na noc z auta do domu nosić

ale dzięki za dobre chęci

No wiennnnnc właśnie, też tak uważam. Zresztą zorientuję się i dam ci znać - tam jest mnóstwo tych aparatów ze względu na mnogość 124 Spider na wtrysku.

jest tego troche , jak nie znajde nic tu to będe Cię molestował

up

Cytat:
2007-10-07 17:10:03, Blady pisze:
Kupię pilnie Aparat zapłonowy bezstykowy na głowice(na wałek wydechowy)!! z modułem i cewką , sprawne w bdb stanie lub NOWE !!Do fiata 132/Argenta 2.0 DOHC!!

cewka z modulem w sklepie nowe 300zl. aparat ktorego szukasz ma oznaczenie " SM801AX <--802R2 802P2", produkowany przez MM, z walkiem lozyskowanym na lozyskach tocznych SKF. Wiem bo wlasnie sie takim bawie, ale nie jest na sprzedaz. Montowane to bylo we wtryskowych 132, 131 z EGRem i wczesnych argentach.

No ja osobiście mam nowy aparat bezstykowy zintegrowany z modułem co prawda w bloku ale nowy dałem 250 zł i jest to orginał MM i został zaadaptowany z fiata tipo . Tylko musiałem rozwierci miejsce na aparat na 44 mm i o 10 mm w dół aby wieloklin wchodził w zembatke od wałka która jest napędzana z wałka pośredniego :] Jeżeli potrzebujecie ten aparat do głowiczki to mogę zapytać gościa bo mam dużo części MM w dobrych i przystępnych cenach. W ogóle ten gość ma dużo części których już nie można dostać a jak cos to jest możliwość sprowadzenia z włoch.Wiec jak coś to napiszcie co trza dokładnie ja zapytam .Pozdro 600+ 3/4 :]

Niebawem dam znać co i jak z tym aparatem :]