Spotkanie Czyzyny 29.06 kto sie pojawi ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie. moglibysmy powtorzyc to co bylo ostatnio bo bylo zajebiscie !!!

Ja bede na 99% bo przed zlotem lubi mi sie cos urywac mam nadzieje ze bedzie duza frekfencja bo przydalo by sie ostro powalczyc

zgadzam sie w 100% z wypowiedzia Rekina !!! a co na to reszta klubowiczow?

gdzie jest organizowany ten zlot??

Rafalmaxi : Krakow NH

ostatnio byl w sobote...

ale niedziela tez dobry termin tylko ze na pasie mzoe byc troszke wiecej aut (niekoniecznie fiacikow )
ale termin ok

ja postaram sie

ja jestem na 100% chyba ze zaczne robic z zawiasem to wtedy wpadne na rowerku )) pozdrowionka

Ja oczywiscie tez bede moze umówimy sie odrazu na zajezdni, i chyba komus kto bdzie 1 raz łatwiej bedzie trafic, bo to zaraz obok ulicy i nie da sie przegapić osobiscie bardziej pasowalaby mi niedziela bo wiem ze bede na 10000000000% ale sobota tez dobra (zalez jak z robotą

Ja bym się pojawil. W koncu juz dawno mnie tam nie bylo.

obecny jak nie pojade do torunia na gape

ja tez... choc krazyly sluchy o jakiej rodzinnej imprze... wiesz jak jest rino ale postaram sie

Co z wami ludziska? Co tak malo chetnych?

Klubowicze stają sie starzy i zgrzybiali, przyrastają do foteli siedząz przed tv
Widze ze ty misieq tez padles ofiara rodzinnej mafii...

Zarcik

male podsumowanko jak na razie

a wiec tak jak na razie zadeklarowalo sie 8 osob z czego pewne sa
(ok.) 4. zadeklarowly sie 3 kanty i 5 malczanow. ale mysle ze bedzie nas wiecej. mysle ze koniu, schwepes, widynek, mountez tez beda. mam nadzieje oczywiscie goraco zapraszamy wszystkich chetnych!!!! pozdrowki

jak już napisałem w innym poście- nie będzie mnie no chyba że wpadnę pooglądać w przerwie od nauki

kurwaaaaa nie wiem czy wpadne bo mi cwele dowod dzisiaj zabrali i nie wiem czy zdaze wszystko zrobic! wrrr... ale bede sie baardzo staral

dla mnie troche zbyt wczesnie, zeby powiedziec na 100%, ale jesli nic sie nie zmieni to powinienem sie pojawic.

ps: strefa serwisowa zakonczona. nowy czujnik oleju, naprawione ladowanie, nowa miska, nowy olej i nawet gasnice juz mam:).
bedziemy jezdzic jesli do nastepnego weekendu nic nie padnie :D

pss: za co chopper?

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2003-06-18 13:49:57 ]

wlasnie chopper za co???????????????????????????????????????

za brak waznej gasnicy, za blisko siebie zamontowane haloigeny, brak klaksonu i za przednie zawieszenie(ponoc kola po obnizeniu auta nie maja prawa tak / wygladac. JEBAC POLICJE !!!

pajace a chociaż z drogówki byli ???

i najważniejsze co napisali ci na pokwitowaniu ??? za co zabieraja dowód ???