No jak Panie i Panowie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...meczyk się podoba?

Młody Smolarek nie jest taki ostatni...

Ocean eleven leci na tevałen.

Tefauen kłamie - zapytaj jakiegoś mohera...

Przynajmniej coś się dzieje, a nie, że 22 gostków w śmiesznych ubrankach gania za kawałkiem skóry. Bez sensu... i bez efekktów często...

Cytat:
2007-10-13 22:28:52, piotr_ek pisze:
Przynajmniej coś się dzieje, a nie, że 22 gostków w śmiesznych ubrankach gania za kawałkiem skóry. Bez sensu... i bez efekktów często...

Co jak co, ale "dzieje" to się dziś sporo na boisku - zaczynając od awarii oświetlenia...

Cytat:
2007-10-13 22:28:52, piotr_ek pisze:

Wszyscy Malkontenci nie lubią piłki nożnej ?? Dla mnie facet który nie lubi football-u jest mocno podejrzany
Ja mam już bilet na mecz Polska-Belgia w Chorzowie, ciekawy jestem czy będzie tam ktoś jeszcze z klubu...

Cytat:
2007-10-13 23:19:28, pjacek26 pisze:
Dla mnie facet który nie lubi football-u jest mocno podejrzany

Wiesz wogóle co piszesz? Wpisz sobie powyższe słowo w wikipedi!

Cytat:
2007-10-13 23:25:12, piotr_ek pisze:
Wiesz wogóle co piszesz? Wpisz sobie powyższe słowo w wikipedi!

Proszę Cię bardzo (cytat z wikipedii):
Cytat:
Piłka nożna (ang. football) – gra zespołowa, najpopularniejsza na świecie dyscyplina sportowa. W zawodach (meczach) piłkarskich uczestniczą 2 rywalizujące ze sobą drużyny. Celem gry jest umieszczenie piłki w bramce przeciwnika, zwycięża drużyna, która uczyni to więcej razy. Mecze piłkarskie odbywają się na prostokątnym, pokrytym murawą boisku. Rozmiary boiska to 45 m do 90 m szerokości i długości od 90 m do 120 m.

Drużyna piłkarska składa się z 11 zawodników (aby zespół został dopuszczony do meczu musi być ich co najmniej 7). Wśród graczy wyróżniamy bramkarza, obrońców, pomocników i napastników. Bramkarz jest jedynym zawodnikiem, który może dotykać i łapać piłkę rękami (jednak zgodnie z przepisami może to mieć miejsce jedynie we własnym polu karnym – w przypadku dotknięcia piłki przez bramkarza poza polem karnym jest on karany czerwoną lub żółtą kartką (zobacz Wykroczenia i kary). Podział graczy na resztę wymienionych pozycji jest czysto umowny, w aktualnie stosowanych strategiach gry często następuje podczas meczu płynna wymiana między nimi.

No chyba że Ty myślisz o tej śmiesznej grze w którą grają amerykanie, a dla odróżnienia na prawdziwą piłkę nożną (football) mówią "soccer"

Cytat:
2007-10-13 23:35:20, pjacek26 pisze:
No chyba że Ty myślisz o tej śmiesznej grze w którą grają amerykanie, a dla odróżnienia na prawdziwą piłkę nożną (football) mówią "soccer"

Czyli źle kliknąłeś. Bo gra w której nic się nie dzieje dla mnie jest BEZ SENSU!!! Wolę z córką w pokera grać!

Cytat:
2007-10-13 23:19:28, pjacek26 pisze:
Wszyscy Malkontenci nie lubią piłki nożnej ?? Dla mnie facet który nie lubi football-u jest mocno podejrzany

To tak jak dla mnie facet który nie lubi windsurfingu... i wszystkiego co sie z tym wiąże czyli wiatru, słońca i skąpo odzianych lasek na plaży

A całkiem poważnie to ja wolę hokej od piłki nożnej ale nie mówię, że jej nie lubię. Ja po prostu nie mogę patrzeć na naszych piłkarzy... oni się zawsze tak męczą straszliwie a polska liga to masakra...

Przy okazji to wyczytałem tu na forum w innym wątku, że w środę David Beckham rozdając autografy nieoczekiwanie podpisał kontrakt z Odrą Wodzisław

Cytat:
2007-10-14 12:10:56, lothaar pisze:
A całkiem poważnie to ja wolę hokej od piłki nożnej ale nie mówię, że jej nie lubię. Ja po prostu nie mogę patrzeć na naszych piłkarzy...

Nasi... nie nasi... najgorsza jest ta nuda wiejąca przez 90 min. Gonić za skórą 90 min., żeby kilka razy strzelić w kierunku bramki? A tak wogóle to te dziwne przepisy... Czemu np. trafienie w słupek czy poprzeczkę nie jest punktowane? Przecież to jest dopiero sztuka tak trafić!

Cytat:
2007-10-14 12:16:05, piotr_ek pisze:
Czemu np. trafienie w słupek czy poprzeczkę nie jest punktowane? Przecież to jest dopiero sztuka tak trafić!

A do tego ciśnienie bardziej skacze jak piłka prawie wpadła do siatki czyli emocje są większe

Jakby ktoś nie wiedział to objaśniam : żagle rządzą a kto sądzi inaczej tego wyzywam na trójkąt-śledź-trójkąt-prostą no, chyba że na lodzie