Gdzie w Warszawie....?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w Warszawie moge zrobic przeglad auta??? Nie szukam diagnostyka ktory wbija wszystko na ślepo, ale po prostu nie chcem trafic na smerfa marude ktory mi nie podbije za odprysk lakietu przy klamce. Nowy jestem w tej okolicy wiec chetnie przyjem rady Aaaa no i musi stacja robic przeglady na noPb+LPG....

Thnx

Cytat:
2007-10-10 20:54:18, Dominik_Olechnowicz pisze:
nie chcem trafic na smerfa marude ktory mi nie podbije za odprysk lakietu przy klamce.

A poza tym to 1864 dni w klubie i dalej nie wie jak poprawnie zatytułować topic

Na samochodowej (między Woronicza a Domaniewską) ja już więcej nie pojadę. Już pomijam fakt, że nie dostałem przeglądu, bo jedno koło nie hamowało. Oki, mieli prawo. Naprawili mi to, pojechałem na poprawkę i.... znowu mnie odesłali, bo max dopuszczalna różnica w sile hamowania między kołami tylnej osi wynosi 30%, a ja miałem 34% . Dla mnie jest to czepianie się...

Kawałek od W-wy - Wyszogród, są dwie stacje - nie ta okręgowa, tylko "zwykła". Na 100% przejdzie...

Dominik, jaka dzielnica. Swojego czasu podjechałem na Jagielońską do serwisu DU tak z mety bo się okazało, że jest po terminie przy opłatach ubezpieczenia. Było bezproblemowo.

Bemowo - Wrocławska, obok salonu Seata

na modlinskiej jest stacja - b. mili goscie, mialem problem ze spalinami w skodzie (lpg) to mi jeszcze za free wyregulowali...

Krzychu nie madraluj Nie mow ze przeczytales "Gdzie w Warzawie" i pomyslaleś o Sosnowcu

Dzielnica to srodmiescie, a z tym odpryskiem to tylko taki durny przyklad, ale juz za pordzewialy tlumik mialem jazde. Za miasto nie chce jechac bo chyba nie ma takiej potrzeby , po prostu nie chcem trafic na smerfa marude (Piotr'ek nie o ciebie mi chodzi )

Dzieki za rady chlopaki jak zawsze cenne

Bo stolicą Polski jest Sosnowiec

Cytat:
2007-10-10 21:57:54, pyrekcb pisze:
Kawałek od W-wy - Wyszogród, są dwie stacje - nie ta okręgowa, tylko "zwykła". Na 100% przejdzie...

Czyżbyś pisał o Panach Sławku i Jacku Kasztelanach?

Cytat:
2007-10-11 17:31:25, Zoltar pisze:
Bo stolicą Polski jest Sosnowiec

Sosnowiec żąda dostępu do morza!

Nie wiem w czym widzisz problem gdzie bym nie pojechał zawsze przegląd mam.
Nawet na ul.Samochodowej maluchem z dziurami w podłodze bez ręcznego, każda guma inna i lejącym się olejem
Grunt to dobrze gadać

Cytat:
2007-10-11 22:49:51, maximwawa pisze:
Nie wiem w czym widzisz problem gdzie bym nie pojechał zawsze przegląd mam.

pojedz np na ul. biezunska i zycze powodzenia