Kiedy nastepny zlot w wawie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zalozylem ten post bo juz niemoge sie doczekac nastepnego zlotu. Macie jakies propozycje???????

widze ze duzo osob jest zainteresowanym zlotem

No miałeś dzisiaj na Cargo i widziałes mojego potwora w akcji.. mało

PS. Wyścig z Leonem 1,8T wyszedł całkiem nieżle, przegrałem tylko 2-3 długości....(a na jedynce byłem pierwszy!!)

widze ze sporo mnie pominelo
ale coz trzeba wybierac albo ziewczyna labo smaochody no i dzis uczelnia
hmmm
a tak po za tym sadze ze Centrum hnadlowe Targówek to dobre miejsce na spotkania! jest tam pusto i spokojnie a na upartego mozna sie poscigac
no i mneij policji jezdzi tylko ochrona

Jeśli są jakieś osoby zainteresowane zlotem w Warszawie to proponuję to samo miejsce co na poprzednim zlocie, w ten piątek późnym popołudniem lub wieczorkiem.
Jeśli o mnie chodzi to weekendy odpadają, bo na każdą sobotę i niedzielę wyjeżdżam na działeczkę...

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2003-06-30 10:50:01 ]

ja z chęcią podjade w piątek z wieczorka pod M1

Lepiej organizujcie te zloty szybko, bo niedługo stracimy fotoreportera

Kliknij, ulżyj sobie

gajer bedzie jezdzil vectra B szkoda ale to tez fajna furka... a poza tym to nikt nie powiedzial ze bedzie nalezal do jakiegos klubu opla vectry jak go ladnie poprosimy to moze nadal bedzie robil dla nas fotki

nie mogłem się opanowac i napisałem co nieco pod linkiem który podaje Zoltar...

A jak wy żeście mnie tam wypatrzyli na tym Forum Vectry, co ???
Narazie Vectrą jeździ Ojciec i jeszce długo to będzie trwało, ale prędzej czy później i tak się na nią przesiądę. Ale nawet jeśli do tego dojdzie to mimo wszystko będę się na zlotach Espero pojawiał i na forum też, bo mam już w tym całym Klubie 2 letnie doświadczenie i szkoda by było to tak wszystko zostawić - przede wszystkim moją stronkę ze Zlotami

Co tam się Łukasz przejmujesz, jak się juz przesiądziesz na vectrę to będziesz miał mozliwośc spotykania na zlotach Lasombry - gdy ten będzie już jeżdził Astrą - wszystko wiec pozostanie w rodzinie

Ale to nie taka powinna być kolejność zmian - najpierw vectra, potem espero.
Łukasz usprawiedliwia tylko to, że espero już nie produkują

a ja nawet startowałem maćka
zlot jest w sobote w kakowie ktoś jedzie ze mna???

ja zrobie wszystko żeby pojechać ...ale jest duży problem z czasem...... jade na działke z przyczepą we czwartek, i w piątek chce wrocić w nocy, aby w sobote rano pojechac do krakowa

p