LISTA OSÓB KTÓRE POJAWIĄ SIE NA ATS 27 CZERWCA !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosze sie wpisywac, bo moze mozna speedr zwolanic z zalatwiania nam sektora...

JA PRZYJADE NA 99,99% - te 0.01 to sznsa ze bede mial wypadek albo sprawe w sluzbowa

wiec wpisujcie sie prosze , bez dyskusji tylko ci co beda, lub sa praiwe pewni ze beda.

ja tak samo 99,99 % na TAK !

90%
Wszystko zależy od tego czy będę miał kase na wstęp i wahe...

90% w dniu 28.06.

100%, no chyba, że ktoś np. skasuje mi autko (odpukać), nastanie totalna anihilacja, lub inne niesprzyjające zdarzenia losowe

Ja bardzo chętnie, ale niestety tak się złożyło, że mógłbym być tylko 27. Czy jest sens? Chodzi mi o to, że jeżeli to trwa od rana 27 to sens widzę, ale jeżeli wszyscy się zbierają dopiero pod wieczór to muszę się zastanowić. Jaki jest plan?
Dzięki.
Mikołaj

No tak, to bylo jednak glupie pytanie. Dotarlem do linka ATS i juz znam program. To czy bede mogl czy nie bede wiedzial z grubsza w ciagu 3-4 dni.
Czy wplacamy kaske indywidualnie, czy jako klub. Jezeli jako klub, to gdzie zrzutka?

ja tez jestem 27 i wracam nie nocuje tam na pewno

Hmm. Czyli od 18:00 i powrot nocką. Może i by się dało

50,01% - wszystko zalezy od szkoły

Ja na 70% narazie staram się wybrać na 3 dni ale co z tego wyjdzie zobaczymy.....

Ja mam 28 czerwca egzamin, więc ewentualnie 29 przyjadę.

Cytat:
2003-06-09 22:34:26, mikulasz pisze:
Czy wplacamy kaske indywidualnie, czy jako klub. Jezeli jako klub, to gdzie zrzutka?

Kaskę wpłacamy indywidualnie (35zł. - rezerwacja lub 50zł. w dniu imprezy przy wjeździe). To naturalnie cena wjazdu autka z kierowcą, pasażerowie płacą przy wjeździe 10 zł.
PROSZĘ NIE REZERWOWAĆ MIEJSC DLA PASAŻERÓW NAPRZÓD!, gdyż było już kilkanaście takich przypadków.
Formularz rejestracji jest do wypełnienia na oficjalnej stronie zlotu - Auto Tuning Show <- tutaj
Pozdrawiam - Speed R

Z tego co widzę to każdy będzie innego dnia i cały zlot się z lekka rozsypie... Ja będę 28 lub 29...

O przepraszam, ja przyjeżdzam 27 i zostaję do końca

ja bede jechał 28 tylko niewiem o której godz .
bo 27 i tak nie dzieje sie dużo wiec niema sensu jechac tyko na nocke

KUKI, maj jeloł frend dobrze, że wogóle będziesz, gdyż bałem się, że będzie to zlot jedno- lub dwuosobowy, a to już lekka kicha

WAŻNE !!!
Rezerwacja potwierdzona na sektor 4D, proszę dokonywać wpłat! That's all

LEGO też będzie - i w jego imieniu prosze o wpisanie (jeżeli ktoś jeszcze tego nie zrobił) numeru GSM do profilu.

Michał nie ma stałego dostępu do netu - jak wejdzie to pozbiera numerki i będzie do Was dzwonił przed zlotem

pozdrawia LEGoo. ja bede napewno. postaram sie was odnalezc w tlumie ale i wy poszukajcie mnie. ja bede 27 wieczorem ok. 23 na terenie lotniska jesli ktos bedzie to dzwoncie 607042015. bede trzymac miejsca. pzdr.legoo