Bylem na rowerze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka chwil temu w okolicach lotniska "Lublinek" trafilem na nasza zdolna mlodziez, kladli sie na zmiane na dachu poloneza i smigali z predkoscia tak na oko 80km/h a potem... strzelali.

Ostatnio oglądałem też jakiś program z serii "UWAGA" TVN i pokazywali gości którzy bili na ulicy losowo wybranych przechodniów i nagrywali te "wyczyny" na kamerkę. Potem wrzucali w/w dzieła na necik.... i dyskutowali o tym na forum podobnym do naszego.....

W BANI PIACH..................

Ja tylko ładne foczki widziałem na ostatnich wycieczkach

Co proszę ??? Strzelali ....A co do przejażdzki na dachu Poldka- jakbyś się naćpał jakiś brudnych prochów i popił je 5 butelkami piwka jasnego pełnego to też by Cię pewnie wzięło na np.jeżdzenie na dachu Espero, a nie na bicyklu.. ....Jak sobie któryś palant gnaty połamie albo podstawę czaszki to może reszta szczeniąt zakuma, że mądre to to nie być ...Może....

Ojjjjjjj takkkkkkkkk......
te foczki mnie bardzo rozpraszają

Ojjjjjjjjj taaaaaaaak!! Jak ciężkoooo się jeździ co???...skupić się na drodze nie można absolutnie!!

Panowie!
A może raz zróbmy rowerowy zlot klubu Espero.of.pl.
Piwko będzie można walnąć...

Ok, ale proponuje niewiecej niz 30km ode mnie . Pewnie kazdy taka propozycje zlozy .

Aha, mikulasz, Ty mi powiedz jak masz zamiar utrzymac bande podpitych facetow na rowerach w takiej pozycji, zeby mogli jechac

He he jak cie na rowerku capna po pijaku to zadna roznica niz jakbys kierowal samochodem

Pozdr
Jadzwin

Cwikus, spoko.
Można założyć dodatkowe kółka, jak dla dzieci

Mikulasz, trzeba by bylo jeszcze promien kierownicy zmniejszyc do 30 stopni w obie strony max, zebysmy droge 3km nie pokonywali w mnozniku 3km * szerokosc drogi

Cytat:
2003-07-01 13:28:56, mikulasz pisze:
A może raz zróbmy rowerowy zlot klubu Espero.of.pl.

Tylko podajcie termin spotkania przynajmniej tydzień wcześniej żebym zdążył dojechać na czas

TO co proponowałem wcześniej : www.spk.org.pl - oni tam mają wypozyczalnię rowerów i te rowery na dokładkę są w dość dobrym stanie !