Moja 600

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie klasyk, plastik ale za to fiat i to 600

takim się teraz poruszam, jest wolny, mały ale i tak bardzo go lubię

fajne auto do jezdzenia po miescie, w zasadzie to do przetaczania sie.malo pali,zgrabnie wyglada.mnie tylko wkurzaja wlasnie te wersje brush.wyglada mi to jakby ci ktos walnal w tyl auta i zabraklo lakieru na zderzak to pomalowali innym

Cytat:
2006-05-16 15:55:15, Poochaty pisze:
malo pali.

owz znaczy ile???

na trasie spokojnie do osiągnięcia jest 4,5-5l w mieście 6.5 mój w każdym razie

mi się brushe podobają nawet, w każdym razie ten zestaw kolorów nie jest taki zły

mojej tesciowej pali ponizej 7 na 100 po miescie.wynik akceptowalny biorac pod uwage ze my jezdzimy autami ktore pala liczby dwucyfrowe

właśnie założyłem do padliny bremobo maxy + ferodo na przód i szczęki ferodo na tył i boję się hamować

ale brzydkie felgi

ja sie zastanawiałem co ma 600 wspólnego z SC

teraz doszedłem że seicento po włosku znaczy 600

Cytat:
2006-05-24 18:04:53, ZoLt4R pisze:
ale brzydkie felgi

ale prawie za darmo i 175/50 na nich wygląda lepiej niż na 5 cali będą ładniejsze ale najpierw będzie fefnastka pod maską

swego czasu mialem ochote na takiego bobka

a nie chcesz moze kupic opon 14" 185 o profilu 45?

Cytat:
2006-05-24 18:06:10, owz pisze:
ale prawie za darmo i 175/50 na nich wygląda lepiej niż na 5 cali będą ładniejsze ale najpierw będzie fefnastka pod maską

i to 2-kolorowe nadwozie tez jest brzydkie

Cytat:
2006-05-24 18:06:10, owz pisze:

dosc popularne i chodliwe 5 calówki z seja + 80zl to do prawie darmo tak samo jak prawie jak zywiec

zaznacze: krzywe stalówki ze skatowanymi rantami a do alu dostałem komplet bardzo mięsnych zimówek

dzisiaj oddaję zderzaczki nowe do lakierowania, przedni będzie taki [seria sporting spi po modach lekkich]:

tylni seryjny od sportinga

zanabyłem też takiego kubła:

a co z klapą tylnią zrobisz??
może pomalujesz pod kolor

a dlaczego mam pomalować pod kolor mi się osobiście kolorystyka podoba, nowe zdesie idą w granat a nie w błękit

cały granat i czarne felgi

nie mam hajsu na przelakierowanie dziada ale jesli juz uzbieram to bedzie bardzo gleboka czarna perla i mangelsy albo smoory wypolerowane na lustro

Cytat:
2006-05-25 21:29:15, Krzyh00 pisze:
dosc popularne i chodliwe 5 calówki z seja + 80zl to do prawie darmo tak samo jak prawie jak zywiec

drogo ja kupiłem 20kg złomu uzytkowego jakoś po 1,5zł i też brzydkie ale co tam ważne że 6 cali

dzisiaj zapodałem nowe zdseie, tył seria sporting, przód sporting spi po przeróbkach by. Fotki z koma więc szałowej jakości nie ma